Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 21 марта 2023 Файл

Ігор

Инженер-конструктор

Город:
Чернигов

Контактная информация

Соискатель указал телефон.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

РЕЗЮМЕ
Шовкун Ігор Іванович

Пол Чоловічий
Возраст, років 46
Регіон Україна м. Чернігів
Контактний телефон [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Адреса електронної пошти
E-mail: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

Галузь Будівництво виробничих і цивільних будівель, проектування
Зарплата Гідна
Графік роботи Повний робочий день

Професійний досвід: Зараз: ТОВ "Інекс Реал" м. Чернігів.
Посада: - головний інженер проектів, маю особистий сертифікат інженера-проектувальника І категорії, по частині забезпечення механічного опору та стійкісті щодо об'єктів будівництва класу наслідків (відповідальності) СС2 (середні наслідки).
Обов'язки: - керування і організація роботи проектної групи, а також самостійне проектування як інженер-проектувальник, проведення переговорів із Замовником по розробці проектної документації, підготовка технічного завдання на проектування, укладення договорів, проходження експертизи проектної документації, здійснення авторського нагляду.
Виконувач обов'язків начальника виробничо -технічного відділу (ВТВ). Обов'язки: - організація роботи технічної служби підприємства підготовка графіків виконання робіт, ведення виконавчої документації, розробка проектів виробництва робіт (ПВР), технологічних карт, і ведення технічного нагляду за будівництвом об'єктів підприємства.

2015-2017р., ТОВ "АДІ" м. Славутич, Київська область. Посада: - інженер-конструктор, що виконує обов'язки начальника виробничо -технічного відділу (ВТВ).
Обов'язки: - організація роботи технічної служби підприємства підготовка графіків виконання робіт, ведення виконавчої документації, розробка проектів організації будівництва, проектів виробництва робіт, технологічних карт як інженер-конструктор розробка проектної документації і ведення авторського нагляду за будівництвом об'єктів.

2013-2015 р., ТОВ "БУДСПЕЦЭНЕРГОРЕСУРСИ"
м. Чернігів.
Посада: - головний інженер.
Обов'язки: - керівництво технічною службою підприємства. Складання графіків виробництва робіт, контроль за виконанням будівельно-монтажних робіт узгодженння затвердженого графіку. Согласно комплектовочных відомостей витрат матеріалов по об'єктах будівництва. Контроль за списанням матеріалів при будівництві об'єктів. Контроль за дотриманням правил і вимог по техніці безпеки у будівництві. Розгляд робочої проектно-техничної документації, узгодження при необхідності змін в проектній документації із замовником і проектними організаціями. Підготовка і реєстрація в контролюючих державних органах дозвільних документів перед початком будівництва об'єкту і закінченням будівництва.

2012- 2013 р., корпорація "УКТРАНССТРОЙ" м. Чернігів.
Посада: - інженер виробничо-технічного відділу (ВТВ). Обов'язки: - складання відомостей комплектувань витрати матеріалів, розрахунок об'ємів робіт по об'єктах будівництва згідно креслень і ескізів. Розгляд робочої проектно-технической документації, узгодження при необхідності змін в проектній документації із замовником і проектним організаціями, здійснення вхідного контролю будівельних матеріалів, що поступили на майданчик, і виробів, ведення журналу вхідного контролю. Підготовка і реєстрація в контролюючих державних органах дозвільних документів перед початком будівництва об'єкту і закінченням будівництва. Складання графіків виробництва робіт по об'єктах будівництва. Контроль списання матеріалів при будівництві об'єктів, читання креслень і адаптація їх до виробництва. Забезпечення якості при виробництві будівельних робіт.

2008–2012 р., Інспекція архітектурно-будівельного контролю в Чернігівській області.
Посада: - головний державний інспектор.
Обов'язки : - контроль за дотриманням законодавчої бази при здійсненні будівництва об'єктів, дотримання державних норм і правил при будівництві в м. Чернігові.

2006 - 2008 р., Місце роботи :
ВАТ "САН ІнБев Україна", м. Чернігів.
Посада:- інженер по проектам будівництва, групи нових проектів.
Обов'язки : -контроль за впровадженням проектів і як наслідок участь в координації наслідків змін проекту (корегування креслень спільно з проектними організаціями, об'ємів робіт або кількості матеріалів). Оперативний облік виконаних об'ємів робіт, складання заявок на необхідні матеріали і вироби, оформлення технічної документації, у тому числі виконавчої, розрахунок об'ємів робіт на підставі робочих креслень, контроль за відповідністю виконаних об'ємів робіт підрядними організаціями, термінів і якості (БМР). Здійснення технічного нагляду за будівлями і спорудами підприємства, планування планових і капітальних ремонтів, проведення весняного і осіннього оглядів технічного стану будівель і споруд. Оформлення, комплектація і надання в орган державного контролю адміністративно-технічної документації, участь в роботі комісій з приймання будівельних об'єктів і здача їх в експлуатацію. Підготовка технічних завдань для договорів і проведення тендеру, планування графіків виробництва будівельних і монтажних робіт.

2004-2006 р., КЭП "Чернігівська ТЕЦ" ТОВ фірма "ТехНова", м. Чернігів.
Посада: Инженер-цивільного будівництва, відділу капітального будівництва (ВКБ).
Обов'язки: - збір і комплектація виконавчої документації, і передача Замовникові, підготовка основ під виконавчі схеми, перевірка проектів передаваємих проектувальникам або замовникам. Оцінка і підрахунок об'ємів робіт, складання графіків виробництва робіт, контроль і відповідність об'ємів, термінів і якості (БМР), оформлення, комплектація і надання в орган державного контролю адміністративно-технічної документації.
Здійснення нагляду за технічним станом несучіх конструкцій будівель і споруд тепло електроцентралі (ЧТЕЦ), планування планових і капітальних ремонтів, проведення весняного і осіннього оглядів будівель і споруд.

2003-2004 р., Чернігівський відділ комплексного проектування "УКРГИПРОДОР", м. Чернігів.
Посада: інженер ІІ категорії.
Обов'язки: Дослідницькі роботи на місцевості із застосуванням візирних приладів, проектування дорожніх покриттів і мостів в програмному комплексі AutoCAD.

2001 - 2003 р., ВАТ "Чернігівське Химволокно - Амтел",
м. Чернігів.
Посада: Інженер-конструктор проектно-конструкторского відділу.
Обов'язки : Розробка проектної документації по комбінованих і металевих будівельних конструкціях АС, КМ, здійснення авторського нагляду.

Освіта Вища. Закінчив у 2000 році Київський національний університет будівництва і архітектури, м. Київ.
Факультет, будівельний за спеціальністю: "Промислове і цивільне будівництво" (ПЦБ), здобув кваліфікацію інженера-будівельника.

Курси підвищення кваліфікації:

Києво-могилянська Бізнес-школа, "KMBS" м. Київ. Кваліфікаційні, тренінги приймав участь в програмі управлінського розвитку на тему: "Проекти, які надихають, розробка і впровадження", 22 по 23.06.2006 р. Міжнародна академія фінансів і інвестицій м. Київ, брав участь в семінарі "Інвестиції у будівництві", з 16 по 18.10.2006 р.

ОВ "Науково консультаційний центр" м. Київ, на базі Київського національного університету будівництва і архітектури. Свідоцтво про підвищення кваліфікації СПК №247872 від 03.07.2008 року.

Філія Державних курсів іноземних мов, м. Чернігів, прослухал повний курс по вивченню англійської мови тривалістю 2 роки, закінчив навчання в 2008 році. Свідоцтво про закінчення №1028.

Доповнення і коментарі:
-сімейний стан, одружений;
-користувач ПК : МS Office, AutoCAD.

Маю досвід роботи а також диплом по робочих спеціальностях ліпник архітектурних деталей, плиточник- ліцувальник IV розряду.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: