Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 8 апреля 2024 PRO

Misha

Бармен, барменеджер, 23 000 грн

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
29 лет
Город:
Ивано-Франковск

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту, адрес и Instagram.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Барменеджер

с 05.2023 по наст. время (1 год)
TERRACE Люмэр 1 та 2 поверх, Івано-Франківськ (Готельно-ресторанний бізнес)

Барменеджер

с 08.2022 по 04.2023 (8 месяцев)
Butch, Івано-Франківськ (Готельно-ресторанний бізнес)

Працював за баром,пророблював та оновлював барну карту класичними та авторськими напоями, проводив гастро вечері по схемі 5 страв 3 напої, кожний місяць по 2 вечора

Барменеджер

с 04.2019 по 02.2022 (2 года 10 месяцев)
ForRest, Jay Fai, Нова Каховка (Готельно-ресторанний бізнес)

Був бренд барменом у двух закладках,займався оновленням карти по сезонно та під гастротвечері авторські напої
У цей період часу виграв конкурс на Barometr international bar show від бренду Alexx

Бармен

с 03.2013 по 04.2019 (6 лет 1 месяц)
Roastery, Central Bar , Bourbone, Shelter,Fitz, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

Навчався барбеком у закладі Fitz,далі вже пішов працювати у заклади і набиратися досвіду

Образование

ХНТУ

Машинобудівництво, Інжинер-технолог, Херсон
Высшее, с 2013 по 2016 (3 года)

Знания и навыки

Стресостійкість Приготування коктейлів Poster R-Keeper Iiko Приготування кавових напоїв Привітність Міксологія

Знание языков

Английский — средний

Рекомендации

Садохін Олександр

Садохін Олександр

Власник закладів, Butch,ForRest,Jay Fai

Контактные данные скрыты

Дополнительная информация

Створення та оновлення меню бару, розробка нових рецептур (міксологія) та популярних напоїв
Навчання та управління персоналом:займатися стажуванням барменів, розвивати навики подачі і презентації, міксології, швидкість приготування, з дотриманням технологічних карт, вчити вести діалог з гостем на виявлення потреб і смакових уподобань
Якість обслуговування та сервіс: забезпечувати високий рівень обслуговування, контролювати якістьвиконання замовлень, регулярно перевіряти знання меню, вміння цікаво його презентувати гостям закладу
Запаси та замовлення: займатися веденням обліку запасів алкоголю, інгредієнтів та обладнання, організовувати замовлення для підтримання оптимальних запасів. Брати участь в проведенні інвентаризацій, аналізувати результати і пропрацьовувати причини неточностей
Взаємодія з постачальниками: пошук та налагодження співпраці з постачальниками напоїв, інгредієнтів, контроль за якістю продукції
Маркетинг: ініціювати проведення заходів для розвитку барної культури закладу (дегустації, бармен — шоу і т.д), брати активну участь в процесі, проводити майстер-класи, через спілкування з гостями вивчати їхні смаки, попит, вводити в асортимент бару популярні трендові напої і т.д
Безпека та гігієна: контролювати дотримання стандартів безпеки та гігієни у роботі з продуктами (умови зберігання продуктів та заготовок, терміни придатності), обладнанням (справність, сервісне обслуговування) та персоналом (дотримання техніки безпеки, охайний зовнішній вигляд, гігієна)

Похожие кандидаты

Бариста
Ивано-Франковск

Офіціант, продавець-консультант, бармен, бариста
Ивано-Франковск

Бариста
Ивано-Франковск

Бариста, бармен
10000 грн, Ивано-Франковск

Бариста
Ивано-Франковск

Продавець-консультант, бариста
19000 грн, Ивано-Франковск

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: