Misha
Бармен, барменеджер, 23 000 грн
- Занятость:
- Полная занятость, неполная занятость.
- Возраст:
- 29 лет
- Город:
- Ивано-Франковск
Контактная информация
Соискатель указал телефон , эл. почту, адрес и Instagram.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/8458776
Опыт работы
Барменеджер
с 05.2023 по наст. время
(1 год)
TERRACE Люмэр 1 та 2 поверх, Івано-Франківськ (Готельно-ресторанний бізнес)
Барменеджер
с 08.2022 по 04.2023
(8 месяцев)
Butch, Івано-Франківськ (Готельно-ресторанний бізнес)
Працював за баром,пророблював та оновлював барну карту класичними та авторськими напоями, проводив гастро вечері по схемі 5 страв 3 напої, кожний місяць по 2 вечора
Барменеджер
с 04.2019 по 02.2022
(2 года 10 месяцев)
ForRest, Jay Fai, Нова Каховка (Готельно-ресторанний бізнес)
Був бренд барменом у двух закладках,займався оновленням карти по сезонно та під гастротвечері авторські напої
У цей період часу виграв конкурс на Barometr international bar show від бренду Alexx
Бармен
с 03.2013 по 04.2019
(6 лет 1 месяц)
Roastery, Central Bar , Bourbone, Shelter,Fitz, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)
Навчався барбеком у закладі Fitz,далі вже пішов працювати у заклади і набиратися досвіду
Образование
ХНТУ
Машинобудівництво, Інжинер-технолог, Херсон
Высшее, с 2013 по 2016 (3 года)
Знания и навыки
Знание языков
Английский — средний
Рекомендации
Садохін Олександр
Власник закладів, Butch,ForRest,Jay Fai
Дополнительная информация
Створення та оновлення меню бару, розробка нових рецептур (міксологія) та популярних напоїв
Навчання та управління персоналом:займатися стажуванням барменів, розвивати навики подачі і презентації, міксології, швидкість приготування, з дотриманням технологічних карт, вчити вести діалог з гостем на виявлення потреб і смакових уподобань
Якість обслуговування та сервіс: забезпечувати високий рівень обслуговування, контролювати якістьвиконання замовлень, регулярно перевіряти знання меню, вміння цікаво його презентувати гостям закладу
Запаси та замовлення: займатися веденням обліку запасів алкоголю, інгредієнтів та обладнання, організовувати замовлення для підтримання оптимальних запасів. Брати участь в проведенні інвентаризацій, аналізувати результати і пропрацьовувати причини неточностей
Взаємодія з постачальниками: пошук та налагодження співпраці з постачальниками напоїв, інгредієнтів, контроль за якістю продукції
Маркетинг: ініціювати проведення заходів для розвитку барної культури закладу (дегустації, бармен — шоу і т.д), брати активну участь в процесі, проводити майстер-класи, через спілкування з гостями вивчати їхні смаки, попит, вводити в асортимент бару популярні трендові напої і т.д
Безпека та гігієна: контролювати дотримання стандартів безпеки та гігієни у роботі з продуктами (умови зберігання продуктів та заготовок, терміни придатності), обладнанням (справність, сервісне обслуговування) та персоналом (дотримання техніки безпеки, охайний зовнішній вигляд, гігієна)
Похожие кандидаты
Бариста
Ивано-Франковск
Офіціант, продавець-консультант, бармен, бариста
Ивано-Франковск
Бариста
Ивано-Франковск
Бариста, бармен
10000 грн, Ивано-Франковск
Бариста
Ивано-Франковск
Продавець-консультант, бариста
19000 грн, Ивано-Франковск