Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 2 марта 2023 Файл

Сергій

Инженер по охране труда

Возраст:
55 лет
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Файл содержит еще 2 страницы.

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

РЕЗЮМЕ

Сокол Сергій Миколайович
Контактна інформація:
Тел..:[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация») та [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
e-mail: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

Посада:
Інженер з охорони праці та пожежної безпеки

Загальний досвід: організація організаційно–розпорядчого діловодства, управління кадрами, робота з контрактами,представлення інтересів в судах з трудових спорів при нещасних випадках, підготовка документів в ДІОП.,співпраця з різними структурними підрозділами та фондами соціального страхування.

Досвід роботи:
Квітень 2009 - квітень 2022
Вищий навчальний заклад Міжрегіональна Академія . . Управління Персоналом
Завідуючий бюро охорони праці та начальник штабу цивільного захисту

Чисельність всі регіони та підрозділи що при МАУП
В бюро охорони праці МАУП знаходиться один інженер .Виконував обов’язки начальника штабу цивільного захисту. Приставляв інтереси в адміністрації навчального закладу. Підбір персоналу , проведення інструктажів ( навчання ) з питань охорони праці працівників підприємства , організовував перевірку знань в атестаційні комісії . Брав участь у розслідуванні випадків травматизму виробничого характеру , вивчав їх причини , аналізував складав запобіжні заходи. Складав звітність у строки і за формами , які встановлені органами статистики, керівництво та управління виконавчою дисципліною ,аудит знань навчального закладу серед працівників департаменту господарського підрозділу (енергетики, сантехніки, будівельники, і тощо) при підписанні договору з стороннім підприємством контролював дотримання норм та правил охорони праці , розробка інструкцій на робочих місцях з охорони праці , підготовка проектів наказів з основної діяльності по охороні праці. Очолював службу охорони праці підготував пакет документів згідно норм ДІОП для отримання продовження в освіті дозвільних документів і подальшого працювання навчального закладу.

Серпень 2008 - січень2009 р.:
ТОВ «МС Ойл Кард»
Начальник відділу охорони праці.
Чисельність 1065 чоловік.

У відділі 5 фіктивних інженерів інспекторів охорони праці . Автозаправних станцій (бензин, дизтопливо , газ «пропан-бутан») по всі Україні (м.Київ-5, Чернігівська обл. -2, Закарпатська обл. - 4 Київська обл. - 5).
Підбір персоналу , проведення інструктажів ( навчання ) з питань охорони праці працівників підприємства , організовував перевірку знань в атестаційні комісії . Брав участь у розслідуванні випадків травматизму виробничого характеру , вивчав їх причини , аналізував складав запобіжні заходи. Складав звітність у строки і за формами , які встановлені органами статистики, керівництво та управління виконавчою дисципліною ,аудит знань підприємства , розробка інструкцій на робочих місцях з охорони праці , підготовка проектів наказів з основної діяльності по охороні праці. Очолював службу охорони праці підготував пакет документів згідно норм ДІОП.. Приймав участь в розробці та погодженні ПЛАС в пожежних , та МЧС частинами . Відповідність автозаправних станцій забрудненості навколишнього середовища - Екологічними інспекціями по нормативні документації

Серпень2007 - серпень2008 р.:
ТОВ «Житло-буд»
Начальник відділу охорони праці.
Чисельність 1200 чоловік.

У відділі три інженера інспектори з охорони праці, десять будівельних майданчиків по Україні (м. Київ - 5, м. Трускавець - 2, м. Ірпінь1, Чернігівська обл. - 2).

Підбір персоналу , проведення інструктажів ( навчання ) з питань охорони праці працівників підприємства , організовував перевірку знань в атестаційні комісії . Брав участь у розслідуванні випадків травматизму виробничого характеру , вивчав їх причини , аналізував складав запобіжні заходи. Складав звітність у строки і за формами , які встановлені органами статистики, керівництво та управління виконавчою дисципліною ,аудит знань підприємства , розробка інструкцій на робочих місцях з охорони праці , підготовка проектів наказів з основної діяльності по охороні праці. Очолював службу охорони праці підготував пакет документів згідно норм ДІОП..

Червень 2007 - серпень 2007 р.:
ТОВ «САС АРХ БУД» с. Романків
Інженер охорони праці.
Чисельність 495 осіб.

Підбір персоналу , проведення інструктажів ( навчання ) з питань охорони праці працівників підприємства , організовував перевірку знань в атестаційні комісії . Брав участь у розслідуванні випадків травматизму виробничого характеру , вивчав їх причини , аналізував складав запобіжні заходи. Складав звітність у строки і за формами , які встановлені органами статистики, керівництво та управління виконавчою дисципліною ,аудит знань підприємства , розробка інструкцій на робочих місцях з охорони праці , підготовка проектів наказів з основної діяльності по охороні праці. Очолював службу охорони праці підготував пакет документів згідно норм ДІОП..

Червень 2006 –лютий 2007 р.:
ВСП «Агропереробка» ЗАТ Корпорація МАК
Чисельність 120 осіб.
Інженер охорони праці.

Підготовка пакету документів до відкриття підприємства після смертного випадку. Підбір персоналу , проведення інструктажів (навчання ) з питань охорони праці працівників підприємства , організовував перевірку знань в атестаційні комісії .Брав участь у розслідуванні випадків травматизму виробничого характеру , вивчав їх причини , аналізував складав запобіжні заходи. Складав звітність у строки і за формами , які встановлені органами статистики, керівництво та управління виконавчою дисципліною ,аудит знань підприємства , розробка інструкцій на робочих місцях з охорони праці , підготовка проектів наказів з основної діяльності по охороні праці. Очолював службу охорони праці підготував пакет документів згідно норм ДІОП.

Березень 2005 – листопад 2006 р.:
Ржищевский держлісгосп
Чисельність - 150 осіб.
Головний механік, за сумісництвом інженер охорони праці.

Відповідав за автомобільно-тракторний парк , за безпеку руху автотранспортом, проведення Технічного Огляду працівниками ГАІ , за електрогосподарство, за списання горюче змащувальні матеріали , газо-опалювальні приладдя та вів облік природного газу виконував звітність ВАТ «КИЇВОЛГАЗ». Підбір персоналу , проведення інструктажів (навчання ) з питань охорони праці працівників підприємства , організовував перевірку знань в атестаційні комісії .Брав участь у розслідуванні випадків травматизму виробничого характеру , вивчав їх причини , аналізував складав запобіжні заходи. Складав звітність у строки і за формами , які встановлені органами статистики, керівництво та управління виконавчою дисципліною ,аудит знань підприємства , розробка інструкцій на робочих місцях з охорони праці , підготовка проектів наказів з основної діяльності по охороні праці. Очолював службу охорони праці підготував пакет документів згідно норм ДІОП.

2001 - 2005р.:
ТОВ «ТЕХНА»
Зам. Директора виробничого комплексу з охорони праці. Відповідальний за автопарк,
кранові підйомні механізми.
Чисельність 405 осіб.

Підбір персоналу , проведення інструктажів (навчання ) з питань охорони праці працівників підприємства , організовував перевірку знань в атестаційні комісії .Брав участь у розслідуванні випадків травматизму виробничого характеру , вивчав їх причини , аналізував складав запобіжні заходи. Складав звітність у строки і за формами , які встановлені органами статистики, керівництво та управління виконавчою дисципліною ,аудит знань підприємства , розробка інструкцій на робочих місцях з охорони праці , підготовка проектів наказів з основної діяльності по охороні праці. Очолював службу охорони праці підготував пакет документів згідно норм ДІОП.

Освіта:
Вища освіта: Київський державний технічний університет
будівництва і архітектури
Факультет: охорона праці та екологія в будівництві.
Спеціальність: Інженер з охорони праці.
Інженер будівельник.

Середньо технічна освіта:Таращанський радгосп-технікум
ім. Героя Радянського Союзу О. О. Шевченка.
Факультет: Механізація сільського господарства.
Спеціальність: Технік–механік.

Атестований:З питань охорони праці, з правил будови та безпечної експлуатації вантажопідіймальних кранів згідно нпаоп 0.00-1.01-07, про проходження навчання з питань пожежної безпеки ,правил безпеки систем газопостачання України , згідно ДБН В.2,5-20 2001 «Газопостачання»,допущений до роботи в електроустановках напругою до і вище 1000 В в якості адміністративного – технічного персоналу V група з електробезпеки ; правил АЗС ,будівельним нормам і правилам СНИП ІІІ-4-80*, правил будови і безпечної експлуатації ліфтів.(НПАОП 0.00-1.02-99).

Додаткова інформація:- вільне володіння прикладними програмами Місгocoft Office 2000 (Woгd, Excel), Internet,
- водійські права категорії B, C,
- англійська мова зі словником,
- шкідливих звичок не маю.
- вік 53 роки
Сімейний стан : одружений.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: