Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 7 апреля 2023 Файл

Інна

Кредитний експерт

Возраст:
37 лет
Город:
Нетешин

Контактная информация

Соискатель указал телефон.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

РЕЗЮМЕ
Зінчук Інна Олександрівна
Місце проживання: м. Нетішин
Дата народження: 07.04.1987 р.
Телефон: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
E-mail: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Мета: працевлаштування; підвищення кваліфікації; отримання нових знань та навичок, застосування їх на практиці.
Освіта: 2004 - 2006 р. - закінчила Рівненський кооперативний економіко - правовий коледж I рівня акредитації за спеціальністю "Фінанси " та здобула кваліфікацію молодшого спеціаліста з фінансів.
Досвід роботи:
11.2007 - 03.2008 р. - ДП " Фокстрот - Рівне ".
Посада: касир торговельного залу.
Обов'язки: робота з касовим апаратом, терміналом, ведення касових операцій, касової книги, складання касової звітності, проведення інкасації, інвентаризації, прийому та переміщення товару.
04.2008 - 08.2010 р. - КС " Центр фінансових послуг ".
Посада: заступник начальника Нетішинського відділення.
Обов'язки: захист інтересів кредитної спілки; надання повної та достовірної інформації про кредитні та депозитні програми кредитної спілки; забезпечення залучення клієнтів; забезпечення збереження увірених грошових коштів, цінностей та документів; дотримання порядку інкасації грошових коштів; ведення документації та звітності; здійснення контролю за нарахуванням відсотків по кредитних договорах та сплатою відсотків за депозитними договорами; контроль за роботою по поверненню кредитів; ведення господарської діяльності відділення; збільшення клієнтської бази; відстеження діяльності конкурентів на фінансовому ринку.
08.2012 - 09.2013 р. - АТ " Банк " Фінанси та кредит ".
Посада: старший касир.
Обов'язки: касове обслуговування клієнтів ( фізичних та юридичних осіб ); прийом грошових платежів, переказів; обслуговування поточних, депозитних рахунків; робота з платіжними дорученнями, чеками, пластиковими картками; прийом платежів по погашенню кредитних договорів, комунальних послуг; валютообмінні операції; формування розрахунково - касових документів та звітності; прийом та перерахунок інкасації; підготовка грошових коштів для загрузки банкоматів.
08.2019 - 07.2021 - Компанія ТОВ "ФК "АЛЬФА-ІНВЕСТ ГРУП" Посада: касир.
Обов'язки: здійснення і контроль касових операцій; здійснення денної та вечірньої інкасації, видача розмінної монети; заповнення всіх необхідних документів (книга КОРО, касова книга);
10.2021 – 22.10.2022 - UKRSIBBANK BNP Paribas Group Посада: кредитний консультант.
Обов'язки: Інформувати потенційного кредитоотримувача про існуючі варіанти умов отримання кредиту і допомагати клієнту вибрати оптимальний з них; Розраховувати суму кредиту і розмір щомісячних платежів в рахунок погашення заборгованості по ньому; Приймати заяви від клієнтів (позичальників) на отримання кредиту; Перевіряти наявність необхідного пакету документів; Оцінювати ризики неповернення кредиту; Передавати пакет документів на кредит в службу безпеки, а також економічну службу кредитної установи (банку); Надавати заяви Кредитному комітету на розгляд; Готувати документи (кредитний договір, договір графіка платежів; договір поруки, застави; Підписання договору; Здійснювати контроль своєчасності погашення боргу.
Навики : вільне володіння ПК ( Word, Excel, Internet); знання 1С Бухгалтерія; знання оргтехніки ; навики роботи з клієнтами.

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: