Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 12 мая 2023 PRO

Олена

Майстер манікюру, 10 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
54 года
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Старший продавець

с 05.2019 по 02.2022 (2 года 9 месяцев)
Мінімаркет Фортуна, Перещепино (Продаж продовольчих товарів)

Реалізація продовольчих товарів, відповідальність за замовлення та прийом товару, комунікація з менеджерами та агентами продажу з різних компаній.

Образование

Новомосковський кооперативний коледж

Продавець продовольчих та непродовольчих товарів
Среднее специальное, с 1987 по 1989 (2 года)

Дополнительное образование и сертификаты

Приватні курси "Основи манікюру та покриття гель лаком"

1 тиждень, травень 2022

Сучасна школа манікюру Timofeeva(emi арт-партнер) м.Хмельницький

2 тижні, червень 2022

Дополнительная информация

Працюючи у торговій сфері, я розуміла, що зовнішній вигляд має велике значення, майже таке саме, як і навички комунікації. Ще з молодих років я вчилась найкращим чином доглядати за собою і, в той час як робити зачіску та макіяж для мене було чимось буденним, найбільше задоволення я отримувала від процесу манікюру, оскільки для мене це було цікаво, це була творчість та можливість проявити фантазію.

Роки досвіду у торговій сфері навчили мене ефективно комунікувати з людьми, розуміти їх потреби, знаходити консенсус навіть там, де здавалось, що його й не варто шукати.
Пройшовши шлях до старшого продавця, я зрозуміла, що настав час реалізувати себе у іншій сфері, тій, яка давно мене захоплює.

Для початку я отримала базові знання на приватному тижневому курсі " Основи манікюру та покриття гель лаком" (м. Хмельницький), де я вивчала теорію та використовувала її на практиці. По закінченню навчання я придбала базові необхідні інструменти та активно тренувалась на собі та подругах.

Здобуті знання стали поштовхом для отримання більш кваліфікованої освіти за напрямом, тому не вагаючись, я вступила та успішно пройшла навчання у Сучасній школі манікюру Timofeeva (emi арт- партнер), м. Хмельницький.

Наразі шукаю роботу майстром манікюру. Дуже захоплююсь цією справою, з радістю готова навчатись новому. Я старанна і сумлінна, мені важливо працювати на результат.
Роки роботи з людьми обов'язково стануть у нагоді при спілкуванні з клієнтами.

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: