Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 4 сентября 2022 PRO

Сергій

Офісний працівник, помічник керівника, оператор ПК, дизайнер, 12 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
35 лет
Город:
Хмельницкий

Контактная информация

Соискатель указал эл. почту и Facebook.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Телеоператор

с 05.2017 по наст. время (7 лет 1 месяц)
Телевізійна компанія «Проскурів» м. Хмельницький, Хмельницький (ЗМІ, медіа)

Відеозйомка, монтаж, кольорокорекція, робота зі звуком, графічний дизайн, оформлення телепередач та сюжетів для виходу на регіональні та всеукраїнські телеканали.

Фахівець відділу зв’язків із засобами масової інформації та роботи з громадськістю Управління ДСНС України у Чернівецькій області

с 02.2013 по 05.2017 (4 года 3 месяца)
Управління ДСНС України у Чернівецькій області, Чернівці ((фото і відеозйомка діяльності підпорядкованих підрозділів та апарату Управління, підготовка та висвітлення їх у засобах масової інформації)

Управління ДСНС України у Чернівецькій області (фото і відеозйомка діяльності підпорядкованих підрозділів та апарату Управління, підготовка та висвітлення їх у засобах масової інформації, розробка листівок і відеороликів попереджувального та інформаційного характеру, організація роботи з великим об’ємом інформації; повна розробка дизайну, оформлення та відеозйомка дитячої телепрограми «Безпечні канікули», та щотижневої інформаційно-аналітичної програми «Служба порятунку 101»)

Образование

Чернівецький Національний Університет ім. Ю.Федьковича

, фізична кафедра, спеціальність «Радіотехніка та системи технічного захисту інформації», Чернівці
Высшее, с 2007 по 2012 (5 лет)

Чернівецький Національний Університет ім. Ю.Федьковича, фізична кафедра, спеціальність «Радіотехніка та системи технічного захисту інформації» отримав повну вищу освіту за спеціальністю «Радіотехніка» та здобув кваліфікацію радіоінженер.

Дополнительное образование и сертификаты

курси Графічного дизайну: створення брендингу та айдентики, розробка логотипу, візитки флаєрів, банерів, наклейок та фірмового

2017

Знания и навыки

Adobe Photoshop Користувач ПК MS Office Користувач Internet Adobe Illustrator Windows Adobe InDesign Adobe After Effects Adobe Lightroom Adobe Premiere Pro Водійські права кат. B Blender Адміністрування мережі Знання офісних програм Adobe Операційні системи Фотографія Дизайн Налаштування операційних систем Відеозйомка Edius Водійські права кат. C Поліграфія Обслуговування периферійного обладнання Професійна відеозйомка та фотозйомка. Розробка поліграфічного Праця у великому колективі, з великим об'ємом інформації

Знание языков

Английский — начинающий

Дополнительная информация

ВОДІЙСЬКЕ ПОСВІДЧЕННЯ: категорії B, C

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: