Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 24 апреля 2024 PRO

Vladyslav

Тестувальник

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
31 год
Город проживания:
Другие страны
Готов работать:
Удаленно

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

QA-інженер

с 10.2023 по 12.2023 (2 месяца)
Nio Brands, Дистанційно (IT)

Працював на посаді спеціаліста із забезпечення якості (QA) у стартап-проекті, отримавши цінний досвід у створенні вичерпних баг репортів та розробці тест кейсів. Мене взяли на цю посаду без попереднього досвіду, що продемонструвало мою здатність швидко здобувати нові навички та адаптуватися до динамічного робочого середовища.

Служба технічної підтримки.

с 12.2021 по 06.2023 (1 год 6 месяцев)
TPG KATOWICE SP. Z O.O., Дистанційно (IT)

Надавав технічну підтримку користувачам Lenovo. Підтримка широкого спектру електронних пристроїв, включаючи: комп’ютери, ноутбуки, монітори, планшети та телефони. Допомога клієнтам у вирішенні проблем із програмним і апаратним забезпеченням, надаючи рішення та вказівки для забезпечення оптимальної продуктивності пристрою. Щоденна внутрішня документація велася англійською мовою.

СКЛАДІВНИК

с 03.2021 по 10.2021 (7 месяцев)
KRONOSPAN CHEMICAL, Szcecinek PL, Інші країни (Хімічна промисловість, фармацевтика)

Я обіймав посаду складівника з акцентом на обробку та доставку небезпечних речовин та інгредієнтів до лінії виробництва клею. На цій посаді я успішно пройшов спеціалізоване навчання та отримав сертифікати, в тому числі курси навантажувача та навчання з безпечного транспортування небезпечних вантажів залізницею. Завдяки твердій прихильності до безпеки та суворому дотриманню правил я ефективно керував зберіганням небезпечних матеріалів і поводженням з ними, забезпечуючи дотримання вимог і мінімізуючи ризики.

СКЛАДІВНИК

с 01.2020 по 08.2021 (1 год 7 месяцев)
BREGO, Poznan PL, Інші країни (Легка промисловість)

На своїй посаді на виробничому підприємстві Bridgestone я відповідав за доставку гуми на лінію виробництва шин. Це передбачало ефективну координацію транспортної логістики, забезпечення своєчасної доставки необхідної сировини та підтримку безперебійної роботи процесу виробництва шин. Чітко дотримуючись виробничих графіків і зосереджуючись на якості та ефективності, я зробив внесок у загальний успіх виробничих операцій у Bridgestone.

МІЖНАРОДНИЙ ЕКСПЕДИТОР

с 01.2019 по 09.2019 (8 месяцев)
TRANSKAP INTERNATIONAL, POZNAN PL, Інші країни (Транспорт, логістика)

Маючи під керівництвом до 10 автомобілів, моє завдання полягало в тому, щоб ефективно координувати та керувати транспортуванням товарів і вантажів через міжнародні кордони. Маючи досвід роботи з документацією, координацією перевезень і митними правилами, я забезпечив безперебійну логістичну роботу, щоб задовольнити вимоги клієнтів і надати виняткові послуги. Щоденне спілкування з міжнародними клієнтами письмово та по телефону англійською мовою.

МІЖНАРОДНИЙ ЕКСПЕДИТОР

с 04.2017 по 01.2019 (1 год 9 месяцев)
FIRMA TRANSPORTOWA EDRO-TRANS, RYBNIK PL, Інші країни (Транспорт, логістика)

Керуючи флотом до 20 автомобілів, відповідав за координацію та розподіл роботи, моніторинг вантажу, митні процедури, управління водіями, вишкіл нових водіїв, клієнтський сервіс, документацію та вирішення проблем в Європі для надійних міжнародних перевезень товарів. Щоденне спілкування з міжнародними клієнтами письмово та по телефону англійською мовою.

ВОЛОНТЕР/ПЕРЕКЛАДАЧ У ПІДГОТОВЦІ ТА ОРГАНІЗАЦІЇ ЧЕМПІОНАТУ ЄВРОПИ З РЕГБІ U-18

с 04.2014 по 04.2014 (меньше месяца)
U-18 RUGBY, Інші країни (Краса, фітнес, спорт)

GNIEZNO/POZNAŃ Опікун збірної з Румунії. Спілкування з командою англійською мовою.

HOUSEKEEPER

с 06.2012 по 09.2012 (3 месяца)
KINGS ISLAND RESORT & CONFERENCE CENTER, Mason OH, USA, Інші країни (Готельно-ресторанний бізнес)

Під час участі в програмі Work and Travel я відповідав за підтримання чистоти та організації внутрішніх і зовнішніх територій. Це включало такі завдання, як збір і утилізація сміття, догляд за садами та басейнами та забезпечення приємного середовища для гостей.

Образование

УМАНСЬКИЙ ДЕРЖАВНИЙ ПЕДАГОГІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ імені Павла Тичини

Українська філологія., Умань
Высшее, с 2009 по 2014 (5 лет)

У 2014 році закінчив повний курс Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини та здобув повну вищу освіту за спеціальністю «українська мова та література» та здобув кваліфікацію філолог. Вчитель української мови і літератури та світової літератури. Редактор навчальних видань.

Знания и навыки

Адаптивність Водійські права кат. B Водійські права кат. C Керування транспортними засобами Робота в команді Стресостійкість Водіння навантажувача Користувач ПК Ремонт ПК Збірка ПК Комунікабельність Робота з клієнтами Пунктуальність

Знание языков

  • Украинский — свободно
  • Английский — выше среднего
  • Польский — выше среднего

Дополнительная информация

Я маю великий інтерес до сфери ІТ та електроніки, зокрема до сфери комп’ютерів, телефонів та гаджетів. Мені подобається бути в курсі останніх технологічних досягнень і досліджувати нові пристрої. Час від часу транслюю на Twitch, щоб поділитися своїм ігровим досвідом з іншими.

Похожие кандидаты

QA engineer, Manual tester, Programmer
15000 грн, Удаленно, Харьков

QA-инженер (Manual)
Удаленно, Днепр , еще 5 городов

QA-інженер
Удаленно, Днепр , еще 4 города

Тестувальник
Удаленно, Винница , еще 6 городов

QA-інженер
Удаленно

QA-інженер
Удаленно, Запорожье

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: