- Файл
Андрій
Шеф-кухар
- Рассматривает должности:
- Шеф-кухар, Керівник напрямку
- Возраст:
- 41 год
- Город:
- Киев
Контактная информация
Соискатель указал телефон .
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/8616891/
Загруженный файл
Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.
Маю загальний досвід роботи у сфері ресторанного бізнесу 24 років, пройшов кар'єрний шлях від кухаря до завідувача виробництвом, 14 років обіймав керівні посади у різних закладах громадського харчування, знаюся на приготуванні страв української, італійської, французької кухонь, маю авторські напрацювання. Також маю досвід у відкритті ресторану.
Відповідальний. стресостійкий, неконфліктний у роботі, вмію працювати у команді, прагну постійного вдосконалення у своій діяльності, готовий до нових завдань.
Досвід роботи:
Серпень 2022 – січень 2025
Шеф кухар заготівельного цеху для ресторанів Завертайло та Хані.
Обов’язки :
Підбір , навчання та управління персоналом ( до 20 чол).
Розробка нових рецептур та впровадження їх у виробництво
Впровадження технології ХАССП та контроль за її виконанням.
Квітень 2020 – лютий 2024
Особистий кухар на яхті
Травень 2018 – березень 2020
теплохід «РОСА ВІКТОРІЯ», завідувач виробництва
На цій посаді в мої обов'язки входило управління персоналом та його навчання, забезпечення процесу постачання продуктів, інвентаря, обладнання, щомісячний підрахунок та аналіз витрат на продукти харчування та планування коригувальних дій, ведення переобліків та інвентаризації, розробка меню, контроль якості, презентації та подачі страв, складання технологічних та калькуляційних карт, співпраця з іншими командами у ресторані, участь у маркетингових заходах.
Лютий 2017 – квітень 2018
Ресторан "Грано ", су-шеф
На цій посаді мої безпосередні обов'язки - відповідальність за процес постачання продуктів, контроль якості приготування та видачі готових страв, участь у розробці меню, ведення табеля персоналу.
Травень 2016 – вересень 2016
Фонтан на Золотих воротах, шеф-кухар
До моїх обов'язків на цій посаді належало: організація роботи усіх процесів на кухні, навчання персоналу, розробка меню та сезонних страв, участь у приготуванні страв, складання заявок на необхідні продовольчі товари, ведення переобліків та інвентаризації.
Січень 2013 – жовтень 2015
Ресторан "PaneWine"goodwine, су-шеф
До моїх обов'язків належало: контроль якості видачі страв, участь у приготуванні страв, робота з постачальниками, контроль за термінами придатності продукції, ведення табеля персоналу, переобліку, інвентаризації.
Освіта:
Вересень 2023
Національний університет харчових технологій
Магістр харчових технологій, туризму і рекриації
Вересень 2006 – січень 2011
Київський національний торговельно-економічний університет
бакалавр з менеджменту, спеціальність: менеджер готельно-ресторанного бізнесу
Вересень 2000 – липень 2002
Перше вище професійне училище КНТЕУ, кваліфікація: кухар
Рекомендації:
ТОВ "РіверПро", Полонська Анастасія, [
Компанія "Бюро Вин" Good Wine, Зольников Олексій, [
Похожие кандидаты
-
Бренд-шеф
Киев -
Шеф-кухар
80000 грн, Киев -
Шеф-кухар
Киев -
Су-шеф
Киев -
Шеф-кухар, завідувач виробництва
Киев -
Шеф-повар
50000 грн, Киев, Запорожье , еще 2 города