Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 27 февраля 2024 PRO

Олена

Офіс-менеджер, помічник керівника, 18 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
40 лет
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Судовий експерт

с 05.2014 по наст. время (10 лет 1 месяц)
КНДІСЕ, Киев (наукова та експертна діяльність)

наукова діяльність (написання наукових статей, розробка особисто та в якості співвиконавця науково-дослідних робіт у сфері екології) та експертна діяльність (проведення судових досліджень та експертиз на замовлення слідчих органів, органів прокуратури, судів та фізичних осіб, складання обґрунтованого та об’єктивного письмового висновку за результатами проведених досліджень), стажування та рецензування.

Образование

НТУУ "КПІ"

Інститут енергозбереження та енергоменеджменту, кафедра інженерної екології, спеціальність «екологія та охорона навколишнього середовища», Киев
Высшее, с 2001 по 2007 (6 лет)

2001 – 2005 рр. – базова вища освіта за напрямом підготовки «Екологія», кваліфікація бакалавр з екології, червоний диплом з відзнакою;
2005 – 2007 рр. – повна вища освіта за спеціальністю «Екологія та охорона навколишнього середовища», кваліфікація інженера з охорони навколишнього природного середовища, червоний диплом з відзнакою.

Знания и навыки

MS Excel MS Word Користувач ПК Користувач Internet MS Office MS PowerPoint Internet Explorer Графічний дизайн

Знание языков

  • Украинский — свободно
  • Русский — свободно

Дополнительная информация

Особистісні якості: відповідальність, старанність, акуратність, уважність, в т.ч. і до деталей, працьовитість, наполегливість, комунікабельність, цілеспрямованість, вміння працювати в режимі багатозадачності, здатність і готовність до швидкого навчання, з величезним бажанням працювати, розвиватися і отримувати нові знання і досвід.
Націлена на результат та якісне виконання роботи.
Досвід: грамотне усне та письмове мовлення (українська, російська мови вільно).
Впевнений користувач ПК та офісною оргтехнікою (принтер, сканер, факс, ксерокс).
Маю хороші знання та достатній досвід у веденні документації, в т.ч. бухгалтерської, в різних сферах, а також адміністративної та організаційної роботи.
Також маю хороші знання та достатньо добре орієнтуюсь в природоохоронній законодавчій базі, в т.ч. і з юридичним нахилом в частині природохоронного законодавства.
Маю досвід та можу працювати з великим обсягом матеріалів, документів та інформації, в т.ч. і з цифрами, запам'ятовувати, аналізувати та систематизувати дані.
Маю досвід роботи у сфері логістики, з транспортним відділом підприємства та водіями (робота в компанії по доставці води), зокрема координація та супровід доставки замовлень клієнтам, розкладка маршрутних листів та супровід машин на маршруті, підтримка водіїв на маршруті та безпосередньо на районі обслуговування, а також формування документів для водіїв.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: