Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 26 апреля 2024 PRO

Олексій

Будівельник-консультант, спеціаліст, інженер (замовник-підрядник)

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
63 года
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Начальник відділу ремонту будівель та споруд

с 10.2016 по 03.2022 (5 лет 5 месяцев)
Обласний центр матеріально-технічного забезпечення закладів охорони здоров'я., Краматорск (Медицина, охорона здоров'я, аптеки)

Супровід (до 10 щомісячно ) об'єктів будівництва при БЮДЖЕТНОМ фінансуванні: контроль за технологією виробництва будівельно-монтажних робіт, ціноутворенням на рівні інвесторського кошторису та актів виконаних робіт (кошторисна документація - на рівні впевненого експерта-користувача АВК; акти виконаних робіт КБ-2В, довідка КБ-3 - аудит обсягів робіт, використання машин та механізмів, відповідності договірній ціні; підтвердження якості матеріалів, виробів , конструкцій); реалізація взаємовідносин "Замовник-Підрядник-Проектувальник"; тендерна документація для бюджетних закупівель (підготовка техзавдання, очікуваних параметрів об'єктів; перевірка повноти документів, що подаються учасником: ПКД-комплекти, використані параметри, графіки виконання робіт, опр та інше), дозвільна документація ( повідомлення (СС1) та дозвіл (СС2)) через "Дію", декларація про готовність (СС1) та сертифікат про прийняття (СС2) через Дію , виконавча документація (журнали, акти на приховані роботи, виконавчі схеми), акти готовності, акти підготовки до внесення змін до ПКД та інша документація, аудит (консалтинг, аналітика) документів та діяльності. Акти комісійного обстеження будівель. Пошук проблем при реалізації проектів та договорів, прийняття рішень щодо виправлення або недопущення.
Досвід та навички: Підготовка, організація та реалізація процесу будівництва з боку "Замовника" або "Підрядника" при капітальному ремонті, реконструкції, новому будівництві. Введення в експлуатацію об'єкту. Великоблочне домобудування, панельне домобудування, цегляне домобудування, зовнішні інженерні мережі, каркасно-панельні будівлі, комплексний капітальний ремонт та реконструкція адміністративних будівель, працюючих харчових підприємств, підприємств охорони здоров'я, офісних, житлових приміщень, житлових будівель з терміном служби понад 50 років. та документообіг у службах "Замовника" та "Підрядника", аудит діяльності - професійні навички виробничої діяльності.

Майстер, виконроб, начальник ділянки, начальник ВТО, головний інженер, директор , нач. відділу

с 10.1983 по 09.2023 (39 лет 11 месяцев)
Будівництво, Краматорск (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Образование

Київський інженерно-будівельний інститут

Міське Будівництво, Київ
Высшее, с 1978 по 1983 (5 лет)

Кваліфікація- інженер-будівульник

Знания и навыки

MS Office Комп'ютерне обладнання-так Соціальні мережі-так Навички роботи в АВК-так Автокад-ні Навички аудита-так Навички в "Діє"-так

Знание языков

Английский — средний

Дополнительная информация

Посвідчення водія. Відрядження - можливі.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: