Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 24 апреля 2024 Файл

Іван

Инженер по охране труда

Возраст:
58 лет
Город:
Житомир

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

Бусько Іван Іванович.
Особисті дані:
Дата народження : 20.05.1965р.
Сімейний стан:
Одружений , маю дочку.
Контактна інформація: Проживаю м. Житомир. вул. Кільцева 1А кв.2. тел. [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

Ціль: заміщення вакантної посади спеціаліста з пожежної безпеки, охорони праці. Освіта: Вища. Сільськогосподарська.
Досвід і набуті вміння (практика): 1985-1991рр. Житомирський сільськогосподарський інститут. 1991-1997рр. головний зоотехнік. 1997-1998рр. ветеринарний фельдшер. 1999-2010 рр. інспектор, старший інспектор, заступник начальника відділу ветеринарної міліції з проведення карантинних та ветеринарно-санітарних заходів в боротьбі з епізоотією УМВС України в Житомирській області. 2014-2015рр. Старший охоронник. 2015р. Начальник металобази Житомирської регіональної філії АТ «УГМК» за сумісництвом посади інженер з охорони праці , пожежної безпеки завідуючого господарством. 2019р. Старший спеціаліст з пожежної безпеки та цивільного захисту АТ «Укртелеком».
Додаткові навики: Забезпечення пріоритетів в роботі особового складу. Забезпечення належного рівня з охорони праці, пожежної безпеки та умов праці. Забезпечення працівників ЗІЗ. Підготовка, проектів договорів на постачання продукції i узгодження умов постачання, документації до проведення атестацій робочих місць. Проведення інструктажів, навчань, медичних огляді, розробка інструкцій, наказів з охорони праці та пожежної безпеки . Пройшов навчання з питань охорони праці пожежної безпеки , гігієни праці, надання першої допомоги потерпілим, електробезпеки, з наступних законодавчих актів: Загальний курс з пожежної безпеки Посвідчення №252610885, охорони праці; НПАОП 0.00-1.80-18 «Правила будови і безпечної експлуатації
вантажопідіймальних кранів»; НПАОП 0.00-1.81-18 «Правила будови і безпечної експлуатації посудин, що працюють під тиском»; НПАОП 0.00-1.62-12 «Правила охорони праці на автомобільному транспорті» НПАОП 0.00-1.15-07 «Інструкція з охорони праці під час виконання робіт на висоті. Навчання на IV групу допуску з електробезпеки. Досвідчений користувач ПК (Word, Excel, Outlook, Internet Вільно володію українською, російською мовами. Маю посвідчення водія категорії В.
Особисті досягнення :
Маю нагороди I - II ст. «За відмінну службу» в УМВС України в Житомирській області.
«Знак пошани УМВС України в Житомирській області I - II ст.»

Особисті якості:
Відповідальний, порядний, відсутні погані звички.
02.08.2023 року.

Похожие кандидаты

Інженер з охорони праці
Житомир

Інженер з охорони праці
Житомир, Киев

Еколог, інженер з охорони праці
Житомир, Винница, Удаленно

Інженер з охорони праці
Житомир

Інженер з охорони праці
12000 грн, Житомир, Удаленно

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: