Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 28 апреля 2024 PRO

Іван

Бухгалтер для неприбуткових або ФОП

Занятость:
Неполная занятость.
Возраст:
70 лет
Город:
Звягель

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Единий бухгалтер

с 03.2012 по 02.2022 (9 лет 11 месяцев)
МЧПКП "Проенергокомплект", Сєверодонецьк (Роздрібна торгівля)

Единий бухгалтер юрособа або ФОПа

з 03.2012 по 02.2022 (9 років 11 місяців)
Приватні підриємства, м. Сєвєродонецьк (роздрібна торгівля ( підакцизні та непідакцизні товари), громадське харчування (кафе та "наливайки"))
1.Робота на РРО та ПРРО (юрособи та ФОПи):
Відповідність торгівлі алкоголем через РРО вимогам законодавства військового часу. Контроль цін алкоголя на відповідність мінімальній роздрібній ціні. Пост-термінали .


2. Спеціалізація моя : РРО "классика" : зет звіти, касса, кодировка товарів згідно занонодавства, КОРО , контроль продаж товарів продавцями, повернення товару ... РРО було до 15 штук, та й ще цілодобова торгівля..
3. Попередня спеціалізація це аналіз алгоритму податкового законодавства. Тому що п'ятнадців років наладки обчислювальної техніки, це аналіз алгоритма программи або процесора або любого іншого пристроя, знаходження помилки в цій роботі.
Для складних випадків податного законодавства можливо щось підскажу. Я не аудитор або юрист. Але по життю юристи зроблять роботу. Та по податковим законам "розгрібати" за ним бухгалтеру.

4. Інші мої знання : бухоблік , Податковий Кодекс України, всі інші закони України. Бухоблік веду сам, а не в "чужій" программі обліку. З бухгалтерськими програмами працював : Медок, фрі звіт, Соната, електронний кабінет платника... Підприємства (мікро та малі підприємства) : бухоблік по ПСБУ, податок на прибуток, фінзвіт, нарахування зарплати , банк, сплата податків, контр-агенти, звірки, кадри, техніка безпеки, статистика, перевірки... "ТИ Ж БУХГАЛТЕР".

5. Дам консультацію неприбутковим організаціям: благодійним, релігійним…Кінець року та звіти близько… А за період війни обороти по доходам були великі. За четвертий квартал можливо щось і виправити. Бо відповідальність засновників у благодійної більша, ніж у звичайного приватного підприємства чи ТОВ-ки.

6. ФОПам допоможу консультацією. Увага фопам що продають " ризикові" товари : складно-побутова техніка, ліки та медвироби. Якщо з 1.10.23р фопам спрощенцям штраф 25% та 50%. То ФОПам з складно-побутовими товарами шраф за перше порушення 100%. А за друге порушення 150%. А за 2022 та 2023 рік з них товарний облік ніхто не вів. А накладні на прихід товару у них дуже "цікаві"…При перевірці податківці так "викосять" ці накладні….

7. Інтернет-торгівля, дроб-шипінг відслідковував, тому допоможу.

8. ПРРО - практики не було. Так розробники программ ПРРО вам дадуть консульацію. Але не всі вони виконують вимоги закону та побажання ДПС. Тому при перевірці податкової "у вас будуть в прикупі чудеса.."

9. ПРРО - практики не було. Так розробники программ ПРРО вам дадуть консульацію. Але не всі вони виконують вимоги закону та побажання ДПС. Тому при перевірці податкової "у вас будуть в прикупі чудеса.."

10. Праця на півставки або віддаленна..

Единий бухгалтер

с 01.1997 по 08.2012 (15 лет 7 месяцев)
Мале приватне підриємство, Сєвєродонецьк (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

з 01.1997 по 08.2012 (15 років 7 місяців)
Малі приватні підриємства та ТОВки, м. Сєвєродонецьк ( оптова торгівля промобладнанням, роботи,послуги іншим підприємствам ( а не фізособам), експорт товарів та робіт)
Единий бухгалтер робить все сам, бо "ти ж бухгалтер".

1. Змінювалась держава, змінювалось законодавство, змінювався податковий та бухгалтерський облік. Чиста практика.Тільки іспити складав не викладачам , а перевіряльникам. Ті беруть "дорожче", але вчать "краще".

Образование

ХНУРЭ (бывш. ХИРЭ, ХТУРЭ)

Електронна-обчислювальна техніка, інженер-єлектрик, Харків
Высшее, с 1973 по 1978 (5 лет)

"ХІРЕ" харьковський інститут радіоелектроніки по спеціальності електронна-обчислювальна техніка, Вища освіта, з 1973 по 1978 (5 років)

Дополнительное образование и сертификаты

Консультації безкові податкової та платні курси по бухобліку в Інституті підвищення кваліфікації

1995 рік, 9 місяців

Знания и навыки

MS Office Вміння працювати самостійно. Є схильність до самоосвіти.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: