Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 13 декабря 2010

Тамара

Няня

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
58 лет
Город проживания:
Луцк
Готов работать:
Киев, Луцк, Львов

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Дополнительная информация

РЕЗЮМЕ

Федурцо Тамара Іванівна

Луцьк, пр. Молоді 8а/308

Телефон: моб.[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»). дом. [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

e-mail: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

Д.р. 22.02.1966

МЕТА

пошук роботи

ОСВІТА

середня спеціальна

в 1985 р. закінчила Брестське медичне училище

ТРУДОВА ДІЯЛЬНІСТЬ

з 1985 р. по 1989 р. працювала в Брестській обласній дитячій лікарні у відділенні патології новонароджених і недоношених дітей – маніпуляйційна, постова, старша медсестра;

з 1989 р. по 1997 р. працювала в пологовому будинку м. Луцька у відділенні патології новонароджених і недоношених дітей – постова, маніпуляційна медсестра;

з 1997 р. по грудень 2010 р. працювала в обласній дитячій лікарні м. Луцька в неонатальному центрі – маніпуляційна медсестра.

ОСОБИСТІ ЯКОСТІ

Врівноважена, добра, спокійна, чесна, порядна, відповідальна, чуйна, доброзичлива, комунікабельна, дуже люблю дітей. В свою роботу вкладаю душу і серце. Шкідливих звичок не маю.

НАГОРОДИ

Неодноразово нагороджувалася почесними грамотами за високий професіоналізм та сумлінну працю. Приймала участь в конкурсі «Краща медична сестра лікарні», де зайняла І місце, а на конкурсі «Краща медсестра Волині» – ІІ місце.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: