Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 9 марта 2023 Файл

Мар'ян

Працівник для будь-якої роботи

Возраст:
24 года
Город:
Ивано-Франковск

Контактная информация

Соискатель указал телефон.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

Доброго дня! Моє ім’я Мар'ян, мені 22 роки.
Висловлюючи велике бажання працювати у вашій компанії, оскільки я дуже комунікабельна людина, та маю велику тягу до навчання та саморозвитку.
Я колишній працівник правоохоронних органів, маю здібності до роботи за ПК, на посаді слідчого працював 1 рік в Івано-Франківському Районному управлінні поліції, проходив стажування в оперативних підрозділах ГУНП в Івано-Франківській області, закінчив навчання в Національній академії внутрішніх справ, диплом Право 081, магістр права .
Дисциплінований та врівноважений, стресостійкий, маю досвід в спілкуванні з людьми, комунікабельний, ініціатор, працюю більше ніж того вимагає роботодавець, водійський стаж 4 роки, категорії посвідчення водія А,В,С, проживаю в місті Івано-Франківськ, хочу розвиватися в різних напрямках і отримувати як умога більше досвіду, нові знайомства.
Займався роздрібної торгівлею, та торгівлею під реалізацію товарів, кондитерських виробів алкогольних напоїв, професійні навички в документознавстві, маю досвід роботи в торгівлі нерухомістю та складанні процесуальний документів, вмію працювати з СРМ системою, знання законів України, що не знаю все можна вивчити і знайти.
Якщо ви дочитали до цього етапу моєї невеличкої біографії тоді можливо я зацікавив вас і вам потрібен саме такий працівник, як я мій контактний номер телефону [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)/7, щиро вдячний за увагу!

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам