Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 25 апреля 2024 PRO

Валентин

Водій керівника, 30 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
51 год
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Водій керівника

с 05.2013 по 06.2022 (9 лет 1 месяц)
ТОВ "КИЇВМЕТРОПРОЕКТ", Київ (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

29 червня 2022р. № 58/02-КМП

Р Е К О М Е Н Д А Ц І Я
Видана водієві категорії ВС Смазі Валентину Миколайовичу, 1972 року народження, освіта середня.
З травня 2013 року і до останнього часу працював в Товаристві з обмеженою відповідальністю «КИЇВМЕТРОПРОЕКТ» на посаді водія адміністративно – господарського відділу (автомобіль VOLVO).
Безпосередньо був водієм керівника підприємства (перевозив керівника до місць призначення, зустрічав на залізничному вокзалі та аеропортах, відбував у відрядження до інших міст України), виконував особисті доручення керівника (доставляв документи до місця призначення, перевозив фахівців підприємства різного рівня до місць призначення, у тому числі у відрядження до інших міст України, тощо).
Валентин Миколайович завжди відповідально підходить до вирішення поставлених завдань. Завжди тактовний, ввічливий і уважний. Йому притаманні чесність, порядність, дотримання субординації, висока працездатність, уміння орієнтуватися у великому потоці інформації, відмінне знання Києва.
Валентин Миколайович завжди має охайний зовнішній вигляд. Підтримує справність та чистоту автомобіля, своєчасно повідомляє керівника про необхідність проведення технічного обслуговування автомобіля та здійснює за цим належний контроль, здійснює ведення подорожніх листів, Картки обліку пробігу (наробітку) пневматичної шини та Картки обліку наробітку та відстеження обігу АБ.
Має безаварійний стаж водіння. За час роботи порушень правил дорожнього руху та порушень трудової дисципліни не було, доган та стягнень не має. Користується заслуженою повагою всіх співробітників підприємства. Неодноразово нагороджувався грошовими преміями.
Без вагань рекомендую Смагу Валентина Миколайовича для роботи водієм службового легкового автомобіля в будь-якій компанії, в його особі отримаєте відповідального, ініціативного, енергійного працівника.

Директор Євген Шаповал

Водій керівника

с 12.2012 по 05.2013 (5 месяцев)
ДП "Укрметротунельпроект", Київ (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Безпосередньо був водієм (автомобіль Форд-Мондео) керівника підприємства (перевозив керівника до місць призначення, зустрічав на залізничному вокзалі та аеропортах, відбував у відрядження до інших міст України), виконував особисті доручення керівника (доставляв документи до місця призначення, перевозив фахівців підприємства різного рівня до місць призначення, у тому числі у відрядження до інших міст України, тощо).Підтримував справність та чистоту автомобіля, своєчасно повідомляв керівника про необхідність проведення технічного обслуговування автомобіля та здійснював за цим належний контроль, вів подорожні листи, Картки обліку пробігу (наробітку) пневматичної шини та Картки обліку наробітку та відстеження обігу АБ

Водій керівника (механік)

с 07.2005 по 09.2012 (7 лет 2 месяца)
КИЇВДІПРОТРАНС, Київ (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Безпосередньо був водієм (автомобілі преміум класу) керівника підприємства (перевозив керівника до місць призначення, зустрічав на залізничному вокзалі та аеропортах, відбував у відрядження до інших міст України та міст близького зарубіжжя), виконував особисті доручення керівника (доставляв документи до місця призначення, перевозив фахівців підприємства різного рівня до місць призначення, у тому числі у відрядження до інших міст України та міст близького зарубіжжя , тощо). Підтримував справність та чистоту автомобіля, своєчасно повідомляв керівника про необхідність проведення технічного обслуговування автомобіля та здійснював за цим належний контроль, здійснював ведення подорожніх листів, Картки обліку пробігу (наробітку) пневматичної шини та Картки обліку наробітку та відстеження обігу АБ

Образование

середня школа №102

Київ
Среднее, с 1980 по 1990 (10 лет)

Знания и навыки

Вантажоперевезення на Renault Master Водійські права кат. B Водійські права кат. C Уважність Знання доріг міста Знання будови автомобіля

Знание языков

Украинский — свободно

Дополнительная информация

МЕТА:
Величезне бажання плідно працювати та розвиватись.
ОСОБИСТІ ЯКОСТІ:
Відповідальність, пунктуальність, акуратність, уважність, безаварійний стаж роботи, комунікабельність, дотримання субординації, висока працездатність, уміння орієнтуватися у великому потоці інформації, дотримуюсь зобов’язань по нерозголошенню конфіденційної інформації та інформації, що становить комерційну таємницю.
Я обожнюю свою роботу та спілкування з людьми.
Маю велике бажання, щоб у вас, мого потенційного роботодавця, склалася своя думка про мене в якості працівника.
Сподіваюсь на нашу плідну співпрацю.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: