Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
  • PRO

Наталія

Технолог харчової промисловості (кондитерське виробництво глазурі, шоколад)

Вид занятости:
неполная
Возраст:
57 лет
Город проживания:
Днепр
Готов работать:
Днепр, Другие страны, Киев, Львов, Одесса

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту и Facebook.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Технолог, керівник проекту, розвиток бізнесу

с 09.1990 по наст. время (34 года 11 месяцев)
Підприємства харчової промисловості (глазурі шоколадні і кондитерські, морозиво, наповнювачі, молочка, снекова продукція і т.і.), Дніпро (Харчова промисловість)

Успішний запуск ліній виробництва шоколаду і глазурі для різних видів продукції.

Розробка та виготовлення нових продуктів для замовників, включно:

Кондитерську глазур (також без цукру для спортивних батончиків).

Шоколад і шоколадне покриття для кондитерських виробів.

Солоні снеки (арахіс у хрусткому покритті з різними смаками).

Морозиво в кондитерській глазурі та шоколадному покритті.

Глазуровані сирки.

Жирові начинки та горіхові пасти, як самостійний продукт (розробка рецептур і запуск у серійне виробництво).


Проведення технологічного аудиту виробництва фруктових чіпсів:

Аналіз існуючих процесів і виявлення критичних точок.

Надання рекомендацій щодо вдосконалення технологій та оптимізації виробничого процесу.

Супровід реалізації запропонованих змін.


Проведення навчання персоналу на всіх етапах виробничого процесу:

Технічна підготовка працівників для роботи на нових лініях.

Роз’яснення технологічних процесів і контроль за їх дотриманням.

Наставництво нових співробітників та інтеграція їх у виробничий процес.


Впровадження інноваційних рецептур і адаптація їх до промислового виробництва.

Оптимізація технологічних процесів, що забезпечило підвищення якості продукції та зниження виробничих витрат.

Образование

Інститут харчової промисловості

Технологія молока і молочних продуктів, Одеса
Высшее, с 1985 по 1990 (5 лет)

Знания и навыки

  • Користувач ПК
  • Розвиток бізнесу, запуск нових проектів
  • Досвід комерційної діяльності– більше 30 років
  • Дисциплінованість
  • Контроль якості продукції
  • Робота в команді
  • Водійські права кат. B
  • Водійські права кат. C

Дополнительная информация

Досвід комерційної роботи - більше 20 років - організація діяльності/start-up відповідних проектів/управління/продажу/маркетинг):
Досвід навчання у роботі/ наставництва та швидкого введення в роботу проектних команд, управління колективом, вирішення супутніх міжфункціональних комплексних завдань;
Досвід роботи та взаємодії з особами, що приймають рішення, (власники, директори, ТОП - менеджери компаній);
Досвід особистих продаж
Дніпро[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: