Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 1 марта 2024 Файл

Сергій

Фахівець, керівник з охорони праці

Возраст:
55 лет
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

Хижняк Сергій Олексійович

Дата народження
18.02.1969р
Адреса згідно реєстрації
Київська обл. Бучанський р-н, с. Софіївська Борщагівка, вул. Академіка Шалімова 63, кв. 10
Адреса фактична
м. Запоріжжя вул. Новгородська 22 А кв. 47
Електронна адреса, № тел.
[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация») тел. [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Ціль
Пошук посади у сфері адміністративної роботи, служби охорони праці, промислової безпеки, пожежної безпеки та цивільного захисту на підприємствах та організаціях Києва та Київської області.
Маю значний досвід керівництва підрозділами охорони праці, промислової безпеки, утримання будівель та споруд, укладення договорів, забезпечення життєдіяльності енерго комунікацій та пожежної автоматиці, безпеки на автомобільному та залізничному транспорті, цивільного захисту (включно пожежної безпеки), рятувальним підрозділом підприємства, медичним закладом підприємства (промисловим фельдшерським пунктом), забезпечення виконання нормативів санітарного стану будівель та споруд, теріторії підприємства.
Бажаний рівень посадового окладу в межах 15- 20 тисяч грн.
Освіта
Днепропетрівська Державна Металургійна Академия України, 1992-1998 р. – вища, технічна, заочний факультет, інженер металург.
Досвід роботи
період
Місце роботи, займані посади
С 06.10.2011 по теперішній час
м. Запоріжжя, Електрометалургійний завод «Дніпроспецсталь» .
Заступник технічного директору з охорони праці та цивільного захисту, з 30. 09.2019 р. – Директор з охорони праці та цивільного захисту.
Середня чисельність працівників підприємства -4600 робітників, - електрометалургійне виробництво високоякісної сталі, прокату, трубної заготовки, машинобудівне виробництво (верстати, преса, ковальське устаткування, металургійні та нагрівальні печі, значний парк верстатів, вантажопідйомних кранів, прокатні стани, тощо), високого рівня складності енерго і газо споживаюче устаткування, залізничний та автомобільний транспорт.
Керую підрозділом охорони праці, промислової безпеки, безпеки на транспорті, пожежною безпекою, розробляю документальний супровід роботи системи, керую комісіями по розслідуванню випадків травмування робітників, розробляю та впроваджую заходи охорони праці та промислової безпеки. Керую комісією по проведенню атестацію робочих місць за умов праці, розробляю та впроваджую заходи по зниженню впливу шкідливих та небезпечних факторів на здоров’я робітників. Організую та контролюю проведення медичної комісії по перевірці стану здоров’я робітників підприємства.
Розробляю та впроваджую заходи, що спрямовані на забезпечення ефективної та безаварійної експлуатації устаткування, споруд, будівель, систем транспорту, безпечного виконання робіт, тощо. Безпосередньо приймаю участь у вирішенні стратегічних системних завдань розвитку підприємства, в реалізації технічної політики, впровадженні міжнародних стандартів і принципів управління. Реалізую політику керівництва підприємства у сфері охорони праці, проміслової беспеки, цивілного захисту. Вирішую питання взаємодії з державними органами контролю, безпосередньо захищаю інтереси підприємства при проведенні перевірок представниками державних служб та у комісіях спеціального розслідування.
Здійснюю керівництво та контроль виконання підприємством законодавчих актів промислової безпеки, цивільного захисту при проектуванні, будівництві, запуску в роботу нового устаткування і виробництв, виконую роботи по оформленню дозвільних документів.
Керував укладанням та контролював виконання договорів з підрядними організаціями по утриманню систем пожежної автоматики, енергоносіїв та пожежного водопостачання, по виконанню санітарних та кілінгових послуг
Маю практичний досвід розробки та впровадження дієвої системи мотивації виробничих колективів на постійне підвищення рівня безпеки, охорони праці при виконанні виробничих завдань, зниження собівартості продукції, дотримання фінансового плану та бюджету підприємства; .За термін роботи на ПрАТ Дніпроспецсталь рівень виробничого травматизмі зменшився у чотири рази, рівень професійної захворюваності у три раза, не допущені випадки травмування робітників з тяжкими та смертельними наслідками.

З 17.09.2007 р. по 05.10. 2012 р.
ВАТ «Покровський (Орджонікідзевський) гірничо збагачувальний комбінат» Дніпропетровська обл. чисельність працівників більш ніж 5.5 тыс. чол.
Профіль підприємства: здобич та збагачення корисних копалень відкритим способом.
Посада – директор з охорони праці та пожежної безпеки (заступник Голови Правління Комбінату).
Входив до складу Правління підприємства. Вирішував завдання стратегічного розвитку, оптимізації, постійного вдосконалення усіх аспектів виробничої, фінансової, господарської діяльності, охорони праці, пожежної, промислової безпеки, безпеки на транспорті, безпечної експлуатації будівель, споруд. Успішно взаємодіяв з державними контролюючими організаціями.
.

З 01. 09. 1990 по 16. 09.2007р.
ВАТ"Запорізький завод феросплавів". Від горнового феросплавної печі, майстра, начальника зміни, заступника начальника цеху по виробництву, начальника плавильного цеху - 600 працівників, до заступника технічного директора по транспорту та переробці шлаку. Набув навичок керівництва виробничими підрозділами, рішення системних завдань, побудови вертикалі системи керівництва, організації та забезпечення виробництва і тому інше.

Додаткова інформація
Практичні навички
Володію ПК на рівні впевненого користувача, маю права на керування автомобіля категорії В і С. .Маю досвід керівництва і рішення системних завдань на великих виробничих підприємствах. Пройшов навчання та маю відповідні сертифікати аудитора з проведення аудиту системи менеджменту якості ISO 9001 і системи менеджменту охорони здоров’я та безпеки праці OHSAS 18001. Маю практичний досвід організації ефективного функціонування бізнес процесів підприємства, відповідно до вимог міжнародних стандартів.
Неодноразово проходив курси підвищення кваліфікації, брав участь у семінарах що проводила Служба з питань праці, маю діючі посвідчення про перевірку знань у комісіях державних служб з питань охорони праці, промислової, пожежної безпеки, цивільного захисту. Маю четверту групу з електробезпеки, що дає право контролю виконання робіт.
Особові якості
Маю якості лідера, досвід стратегічного бачення розвитку бізнес процесів, ініціативний, вимогливий, уміючий приймати самостійні рішення, стійкий до стресів. Маю навички і досвід самонавчання, підвищення кваліфікації в аспектах управління бізнес процесами. Одружений.

Знання мов
Українська – вільне володіння.
Дата оформлення резюме
17.05.22 р.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: