Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
  • PRO

Антон

Шеф-кухар, 100 000 грн

Рассматривает должности:
Шеф-кухар, Директор підприємства, Торговий представник, Фахівець з закупівель, Адміністратор ресторану, Менеджер з продажу, Завідувач виробництва, Менеджер з якості, Спеціаліст служби безпеки, Водій
Вид занятости:
полная, неполная
Возраст:
26 лет
Город проживания:
Киев
Готов работать:
Киев, Черкассы

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту и Instagram.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Су-шеф

с 06.2025 по наст. время (2 месяца)
Sobi Сlub, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

•Керування персоналом від 30 осіб
• Організація та контроль робочого процесу на кухні
• Смачно та швидко готувати
• Контроль чистоти, зберігання продуктів
• Формування заявок на закупівлю продуктів
• Оформлення необхідної документації
• Участь у розробці нового меню, сезонних страв, пропозицій від шефа, технологічних карт
•Обслуговування 1200 посадкових місць

Шеф-кухар

с 07.2024 по наст. время (1 год 1 месяц)
Арт Кристал, Миронівка (Готельно-ресторанний бізнес)

Організація вивчення попиту споживачів з метою забезпечення різноманітного асортименту страв, кулінарних виробів.
Складання заявок на необхідні продовольчі товари, напівфабрикати, сировину, забезпечення своєчасного їх отримання зі складу, контроль термінів, асортименту, кількості і якості їх надходження і реалізації.
Здійснення постійного контролю за технологією виготовляння їжі, нормами
закладання сировини та додержанням
санітарних правил.
Управління персоналом кухні, планування робочого часу, розподілу та
контролю завдань.
Організації виробничого процесу кухні.
Планування замовлень продукції відповідно до технологічних карт та поточних замовлень у ресторані
Розробка меню та технологічних карт.
Контроль якості приготування.
Організація робочого процесу на кухні.
Навчання та керування кухарями та
помічниками.


Шеф-кухар сітки Oblako

с 09.2023 по 07.2024 (10 месяцев)
Oblako, Черкаси (Готельно-ресторанний бізнес)

- Розробка технологічного процесу виготовлення нової продукції, меню

- Перевірка та розробка технологічних карт

- Управління процесом постачання , документація/сертифікація

- Навчання кухарів працювати згідно технологічних карт, взаємодія підрозділів

- Контроль дотримання технологічних процесів і експлуатації обладнання

- Контроль якості вхідної сировини та готової

- Контроль дотримання санітарних норм

- Аналіз продажів кулінарної продукції

- Контроль виконання замовлень

- Контроль технічного стану обладнання

Шеф-кухар

с 11.2022 по 08.2023 (9 месяцев)
Stories, Черкаси (Готельно-ресторанний бізнес)

Всі мої функціональні обовʼязки :
-адміністративні завдання
-навчання персонала
-організація роботи
-знання процедур
-взаємодія підрозделів
-тех.стан обладнання
-санітарний стан кухні
-контроль фін.расходів
кухні
-безпека гостей
-безпека співробітників
-контроль якості
продукці
-контроль якості
страви

Кухар

с 04.2021 по 09.2021 (5 месяцев)
STORIES, Черкассы (Готельно-ресторанний бізнес)

Раціонально та ефективно організовувати працю на робочому місці; контроль додержування норм технологічного процесу; не допускати браку в роботі; знати і виконувати вимоги нормативних актів про охорону праці , додержуватись норм ,безпечного ведення робіт усунення недоліків.

Старший кухар

с 09.2020 по 01.2021 (4 месяца)
Чудо Піч Любава, Черкассы (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування блюд по тех. картці і специфікації замовлення;
Закупка продуктів для роботи;
Приберання робочого місця
Прямі обов'язки :
1. Управління персоналом
2. Розробка меню
3. Управління процесом постачання
4. Забезпечення якості страв
5. Адміністративні завдання

Контрольний майстер

с 09.2019 по 01.2020 (4 месяца)
ДП ЧАРЗ, Черкассы (Автобізнес та автосервіс)

Організація проведення дефектовки, випробування вузлів і агрегатів на підприємстві: оформлення справ на кожну одиницю продукції, відомостей та протоколів .Співпраця з представниками воєнної прийоми.

Кухар Універсал

с 05.2019 по 09.2019 (4 месяца)
Solo, Черкассы (Готельно-ресторанний бізнес)

Прожарка м'ясних блюд по тех. картці і специфікації замовлення;
Закупка продуктів для роботи;
Прибирання робочого місця

Старший кухар

с 11.2018 по 05.2019 (6 месяцев)
Бар Лісовий, Черкассы (Готельно-ресторанний бізнес)

Раціонально та ефективно організовувати працю на робочому місці; контроль додержування норм технологічного процесу; не допускати браку в роботі; знати і виконувати вимоги нормативних актів про охорону праці , додержуватись норм ,безпечного ведення робіт усунення недоліків.

Кухар Універсал

с 01.2017 по 11.2018 (1 год 10 месяцев)
Бар Лісовий, Черкассы (Готельно-ресторанний бізнес)

Прожарка м'ясних блюд по тех. картці і специфікації замовлення;
Закупка продуктів для роботи;
Прибирання робочого місця

Образование

Східноєвропейський університет

Маркетинг, Черкассы
Высшее, с 2018 по 2022 (4 года)

ДНЗ ЧВПУ

Кухар -Кондитер, Черкассы
Среднее специальное, с 2016 по 2018 (2 года)

Дополнительная информация

Шукаю стабільну роботу з перспективою розвитку та доходу. Також можу розглянути варіанти з зміною місця проживання.
Користувач ПК та офісною технікою , ,маю водійські права категорії B та автомобіль ,стаж водіння 6 років
Сімейний стан: неодружений
Особисті риси:комунікабельний та не конфліктний , активний ,іниціативний , відповідальний , націленний на результат, людина яка уміє працювати . Рішуче беруся за будь-які проекти і завжди доводжу справи до кінця.

Люблю свою справу — готую з душею і завжди намагаюся зробити страви не просто смачними, а незабутніми. Уважний до деталей, охайний, добре працюю під тиском і швидко знаходжу спільну мову з колегами. Відкритий до нових знань і завжди готовий удосконалюватись.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: