Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 16 апреля 2024

Artem

Junior Web-Developer

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
22 года
Город:
Одесса

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту, адрес и LinkedIn.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Образование

It Step University

Software development, Одеса
Неоконченное высшее, с 2019 по 2021 (2 года)

Дополнительное образование и сертификаты

Hillel Front-end basic

2021, 3 months

Hillel Front-end Pro

2022, 6 months

Знания и навыки

CSS HTML JavaScript Adobe Photoshop Git SASS SQL React C++ C# ООП MongoDB Adobe Illustrator Webpack GitHub TypeScript Redux SolidWorks Design Patterns Firebase Next.js Tailwind CSS Node(Fastify) Пунктуальність Комунікабельність Продаж продовольчих товарів Здатність до навчання Знання стандартів обслуговування Відповідальність Стресостійкість Уважність

Знание языков

  • Английский — продвинутый
  • Украинский — свободно
  • Русский — свободно

Дополнительная информация

Привіт! Я новачок у Front-end розробці і вважаю, що мені цікаво навчатися та здобувати нові навички. Я готовий докласти максимум зусиль, щоб досягти в цьому успіху, і дуже хочу стати частиною дружньої команди професіоналів, чиї вміння та ідеї в комплексі з досвідом роботи допоможуть мені досягти поставлених цілей, а також можуть дати шанс досягти нових висот.
Незважаючи на те, що я молодий і трохи недосвідчений, я дуже мотивований і маю досить хороші навички вирішення проблем, а також добре розумію економіку, бізнес-процеси та сам маркетинг.

Я шукаю довгострокових професійних відносин з компанією, де я мав би можливість практикувати свої навички. Для мене важливо мати простір для зростання та можливість навчатися у досвідчених спеціалістів

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: