Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 13 июня 2023

Артём

Майстер з будівництва

Возраст:
31 год
Город:
Чернигов

Контактная информация

Соискатель указал телефон.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Майстер

с 11.2015 по 08.2021 (5 лет 9 месяцев)
Укрсивербуд, Чернигов (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Савенчук Артем Ігорович

[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация») м.Чернігів

Опыт роботи
майстер дільниці.дп «укрсівербуд»зат «дск».22.10.2015 - 19.06.2020.
Працював на посаді майстра на общестое на таких ділянках як:багатоповерховий дім по вулиці Шевченка,та п’яти поверховий будинок на красносільського.На реконструкції будівель з демонтажем та оздобленням:адміністративний суд по вулиці киівській, медичний цент «відродження», онкологія,сіммед,кардіологічне відділення в обласній лікарні.На оздоблювальних роботах багато поверхових будівель:Будинок по вулиці текстильників,будинок по вулиці льотній та на території обласної лікарні.
Виконавцем робіт.дп «укрсівербуд» зат «дск» 19.062020 - 13.08.2021.
Переведений на посаду виконавця проводил роботи по реконструкції та повним оздобленням одночасно інсультне відділення обласної лікарні та прийомне відділення,потім ремонтні роботи в ЧНТУ,улаштування медичних газів внутрішніх та наружніх в с.бобровиця,оздоблення басейну,ремонт теплокомуненерго.
Образование
Вище повне.Чернігівський Національний Технологічний Університет.Промислове і цивільне будівництво.Кваліфікація інженера будівельника.
Навыки и знания
Вміння читати проектної та кошторисної документації,знання всіх сучасних строй матеріалів та вчасного їх замовлення,ведення проектної документації,табелювання людей та закриття їм заробітньої плати,вміння прийняти рішення щодо виконання тої або іншої роботи,володіння нівеліром .

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: