Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 27 февраля 2024

Анна

Медична сестра

Возраст:
32 года
Город:
Черкассы

Контактная информация

Соискатель указал телефон .

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Психолог глибинної психокорекції та реабілітації, медична сестра

с 08.2012 по наст. время (11 лет 10 месяцев)
КНП"ЧОЛ"ЧОР, Черкаси (Медицина, охорона здоров'я, аптеки)

Диплом магістра психології з глибинної психокорекції, освіту здобувала в ЧНУ ім. Богдана Хмельницького. Працюю в сімейно-психологічний цент АтмА, є ко-тренером у двох групах дітей вікової категорії 4-5 років, та 6-7 років. Продовжую навчатись та розвиватись в галузі психології.
Диплом молодшого спеціаліста, диплом бакалавра, після отримання диплома молодшого спеціаліста почала працювати палатною медичною сестрою в ендокринологічному відділенні, розробляла роботу як на посту так і в маніпуляційному кабінеті,працювала з інсулінозалежними пацієнтами,готувала пацієнтів до обстежень та допомогала в навчанні тим хто розпочинав інсулінотерапію.
В 2014 році отримала диплом бакалавра медицини та перейшла на роботу в КНП"ЧОПТДЧОР" де працюю і по цей час маніпуляційною медичною сестрою, проводжу постановку проби Манту, забір крові з вени,як дорослим так і дітям різного віку,постановку крапельниць чи в/в ін`єкцій.Робота в кабінеті лікаря на прийомі пацієнта, занесення даних в компютер. В 2021 році пройшла курси та отримала I категорію кваліфікаці "Медицина", спеціальність "Сестринська справа", "Лікувальна справа".
Я комунікабельна, досвідчена,емпатична, люблю навчатись новому,вмію знаходити спільну мову з людьми різного віку,не конфліктна, добре знаю та виконую свої обов'язки, дотримуюсь в своїй роботі стандартів операційних процедур,асептики та антисептики.

Похожие кандидаты

Медсестра
Черкассы

Медсестра
15000 грн, Черкассы

Медсестра
Черкассы

Медична сестра
Черкассы

Медична сестра
10000 грн, Черкассы

Медсестра, фармацевт
Черкассы

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: