Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 22 сентября 2022 Файл

Євгеній

Механік, водій

Возраст:
47 лет
Город:
Ровно

Контактная информация

Соискатель указал телефон, эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

Козлов Євгеній Олегович (25.01.1977р.н.)
Кандидат на посаду водій, механік.
Контактний телефон: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
м. Рівне.
У шлюбі 22 роки, син 16 років.
Маю водійський стаж понад 25 років, досвід роботи та експлуатації різних видів автотранспорту (легкові та вантажні авто вітчизняного та зарубіжного виробництва, мікроавтобуси.) Добре орієнтуюсь у Рівному та області, маю достатній досвід для вирішення технічних проблем із довіреним транспортом у дорозі. Вмію грамотно та компетентно спілкуватися з представниками Укртрансбезпеки та інших органів влади, не конфліктний, комунікабельний, пунктуальний, намагаюся самостійно вирішити проблеми у міру їх виникнення, не обговорюю теми, які можуть зашкодити репутації роботодавця. Ставлюсь до довіреної техніки дбайливо та акуратно, своєчасно інформую керівництво про необхідність проведення планового технічного обслуговування техніки для запобігання більш серйозним поломкам. За весь час роботи на довіреній мені техніці не скоював ДТП, а також не мав зауважень щодо технічного стану авто. Технічно грамотний, маю широку базу постачальників необхідних для ремонту запчастин, мастильних матеріалів, технічних рідин, станцій обслуговування техніки у м. Рівне. Маю власний вантажний автомобіль вантажопідйомністю 8 тон/55метрів кубічних, готовий за необхідністю використовувати його для потреб роботодавця на взаємовигідних умовах.
В даний час знаходжуся в пошуку роботодавця якому зможу довести вище наведенні якості на ділі.
ТРУДОВИЙ СТАЖ
01.04.2004-15.11.2004 водій-експедитор. Місце роботи - ЗАТ «Реноме» Звільнений за власним бажанням.
16.11.2004-01.08.2008 – водій автомобіля рівненської філії «ПриватБанк». Посадові обов'язки - безаварійне та своєчасне перевезення представників та офісної техніки за вказаним маршрутом, контроль технічного стану авто. Звільнений за власним бажанням.
01.09.2008-31.12.2009-водій пасажирського мікроавтобуса «Корець Транс». Посадові обов'язки - безаварійне та своєчасне перевезення пасажирів за маршрутом Рівне-Чернівці, контроль технічного стану авто. Звільнений за власним бажанням.
11.02.2010-31.12.2014-механік ТОВ «Інтеграл» м. Рівне. Посадові обов'язки - забезпечення безперебійної роботи обладнання та вантажного автопарку, оформлення документації, пошук та закупівля необхідних запчастин та матеріалів, ремонт, налагодження, доставка та контроль введення в експлуатацію техніки та обладнання у м. Рівне, Сарни, Тернопіль. Звільнений за власним бажанням.
2015 – по даний час зареєстрований фізичною особою – підприємцем та надаю послуги з перевезення вантажів по Україні власним транспортним засобом.
В період 2018 з 2020 по працював водієм категорії СЕ по Європі в «Kim Johansen».
Відповідно маю чип карту дозвіл на перевезення небезпечних вантажів, та закордонний паспорт.
НАВЧАННЯ
01.09.1983-27.06.1994-навчався у середній школі №15 м. Рівне.
01.09.2004-29.02.2008-навчався у Рівненському автотранспортному технікумі, присвоєно кваліфікацію техніка-механіка
Категорії прав водія-A,B,C,D,E.
Палю (електронні цигарки), алкогольними напоями не зловживаю, не судимий.
Буду вдячний за позитивну чи негативну відповідь з приводу моєї кандидатури

Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: