Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 4 декабря 2023 PRO

Євгеній

Будівельник, бетоняр, штукатур, майстер з монтажу гіпсокартону

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
42 года
Город:
Харьков

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Будівелник, бетоняр, штукатур, майстер з монтажу гіпсокартону

с 11.2007 по 02.2022 (14 лет 3 месяца)
Будівельна бригада, Харків (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Виконання робіт з демонтажу та перепланування приміщень. Зведення нових конструкцій: стін, перегородок, перекриттів, сходових маршів. Кладка цегли, газоблоку, приготування і заливка бетону, приготування розчіну та заливка стяжки полів, маячна штукатурка стін.
Капітальний ремонт житлових квартир. Демонтаж старих перегородок, вікон, дверей, стін. Зведення нових конструктивних елементів: стін та перегородок, з цегли, газоблоку, гіпсокартону. Приготування сумішей та заливка стяжки полу, маячна штукатурка різними матеріалами, облаштування стель в т.ч. з гіпсокартону, фарбування. Улаштування нової електричної проводки: прокладення кабелів, монтаж розеток і вимикачів, установка елементів оствітлення.
Зведення приватних житлових будинків: участь у роботах з підготовки котловану, заливки стрічкового фундаменту, улаштування армопоясів, зведення стін, перегородок, перекриттів, м’якої кровлі.
Маю досвід з робіт по улаштуванню: підвісних стель - армстронг, укладки наполних покриттів - ламінату, установки плінтусів, кладки кахелю.

Образование

Харківський будівельний технікум.

Спеціальність: Будівництво та експлуатація будівель і споруд». Кваліфікація: технік-будівельник., Харків
Среднее специальное, с 2004 по 2007 (3 года)

Знания и навыки

MS Office MS Excel Користувач ПК MS Word Користувач Internet Windows Навички роботи з електроінструментом

Дополнительная информация

Майстер широкого профілю з більш ніж 10-річним досвідом у будівництві. Володію навичками роботи з різним електричним інструментом в тому числі і з професійним. Вмію читати креслення та знаю нормативи робіт. Розуміюся в електриці. Вмію планувати роботу, працювати в колективі, уважний до деталей, відповідальний, пунктуальний, не маю шкідливих звичок. Цікавлюся новим у будівельній галузі, готовий до розвитку та вдосконалення умінь.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: