Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 24 апреля 2024 PRO

Андрій

Спеціаліст з продажу та обслуговування, продавець-консультант

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
23 года
Город проживания:
Кропивницкий
Готов работать:
Кропивницкий, Удаленно

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Продавець-консультант, експерт з обслуговування абонентів Київстар

с 03.2019 по 07.2023 (4 года 4 месяца)
ТОВ "СВП ПЛЮС", Кропивницький (Роздрібна торгівля)

Образование

Центральноукраїнський державний педагогічний університет імені Володимира Винниченка

Журналістика, Кропивницький
Высшее, с 2019 по 2023 (4 года)

Навчаюсь на заочній формі. Зараз у академвідпустці.

НВК: ЗОШ №34-ліцей "Сучасник"

Кропивницький
Среднее, с 2007 по 2018 (11 лет)

Знания и навыки

MS Excel MS Word MS Office MS PowerPoint 1С:Підприємство Графічні редактори Ведення соціальних мереж Операційні системи Відеомонтаж iOS Android Робота з касовим апаратом та POS-терміналом

Знание языков

  • Украинский — свободно
  • Русский — свободно
  • Английский — средний

Дополнительная информация

З березня 2019 по липень 2023 займав посаду продавець-консультант флагманського магазину Київстар. Працював як з абонентами мережі цього мобільного оператору, так і з продажу товарів та послуг дилера (мого роботодавця) ТОВ "СВП ПЛЮС". Маю навички в обслуговуванні контрактних абонентів та юридичних осіб. Виконую обов'язки продавця-консультанта: всі етапи взаємодії з покупцем, продаж товарів та послуг з налаштування і підтримки пристрою, оформлення кредитів за допомогою платформи Target Finance, робота з рекламацією, допомога в користуванні новим гаджетом, підтримка чистоти та охайності магазину та його вітрин, отримання та переміщення товарів між магазинами та складом. Зі сторони Київстару до моїх обов'язків входили: продаж стартових пакетів та підключення договорних тарифів, надання консультацій з послуг мобільного оператора та домашнього інтернету, вирішення проблем абонентів, робота з запереченнями, обслуговування згідно стандартів та рекомендованих відповідей, постійна адаптація щодо оновлень та змін, відвідування тренінгів та регулярних вебінарів і дайджестів. До своїх персональних якостей можу віднести комунікабельність, доброзичливість, стрессостійкість та цілеспрямованість, бажання навчатись і розвиватись, вміння швидко знаходити вихід у складній ситуації, дружню взаємодію з колективом.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: