Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
  • Файл

Наталія

Фахівець зі стандартизації

Город:
Винница

Контактная информация

Соискатель указал телефон.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

РЕЗЮМЕ
Обривко Наталія Геннадіївна

Місце проживання: м. Вінниця, вул. М.Ващука, 39 кв. 4
Вік: 40 років
Сімейний стан: заміжня, маю дорослого сина.
Судимостей немає.
Контактний телефон: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
e-mail: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

Мета

Отримання посади менеджера із сертифікації, стандартизації та якості / завідувача лабораторії/ технолога харчового виробництва
Досвід роботи

1. Олійно-екстракційний завод, м.Слов’янськ (ЗАТ «Славолія», ЗАТ «Слов’янськолія», ТК «Урожай», ТОВ «Агроальянс груп», ТОВ «СФС Трейд», ПРАТ «ІНТЕР АГРОЛАЙН») – виробництво олії соняшникової нерафінованої, рафінованої (фасованої та нефасованої), соапстоків та жирних кислот, фосфатидного концентрату, шроту соняшникового, паливних гранул:
Інженер-лаборант – 4 роки 2 міс. (02.2002-04.2006)
Хімік – 6 років (04.2006-03.2012)
Начальник (керівник) лабораторії / уповноважений з якості – 8 років 4 міс.(03.2012-11.2017; 07.2018 – 03.2021)
Інженер з сертифікації та якості 09.2021- 05.2022)
Посадові обов’язки на посаді начальника лабораторії(уповноваженого з якості) та інженера з якості
Керівництво лабораторією (виробничою лабораторією та санітарно-промисловою групою-штат 28 працівників)
Організація робіт з контролю якості продукції, що випускається / закуповується і сировини; контроль технологічних режимів виробничих процесів, розробка заходів з поліпшення;
Організація лабораторного контролю викидів у атмосферу, стічних вод та повітря робочої зони згідно графіків;
Підготовка до атестації лабораторії, контроль роботи персоналу;
Забезпечення своєчасного отримання та підготовки всіх необхідних дозвільних документів для виробництва і випуску продукції на цільові ринки (сертифікація продукції та виробництва, ТУ, протоколи аналізів тощо);
Складання матеріальних звітів, виробничих звітів, участь в інвентаризаціях;
Аналіз роботи виробництва, кількісно-якісний баланс.
Розробка стандартів підприємства та інших документів, необхідних для впровадження та сертифікації систем управління якістю та безпекою продукції (HACCP, ISO 9001, GMP);
Комунікація з регуляторними органами та органами з оцінки відповідності при проведенні перевірок, зовнішніх аудитів, отримання дозволів і сертифікатів, розгляді проектів нормативних документів;
Аналіз контрактів з постачання продукції на внутрішній та міжнародний ринок;
Аналіз рекламацій, врегулювання суперечливих питань щодо якості з постачальниками та споживачами;
Аналіз законодавчих вимог та актуалізація нормативно-технічної бази лабораторії і підприємства в цілому;
Участь в складанні, аналізуванні договорів, контролі виконання договірних умов, складання актів.

Особисті досягнення на посаді:
Організація лабораторії і служби якості підприємства з нуля.
Розробка і сертифікація інтегрованої системи менеджменту підприємства за стандартами ISO 9001 та ISO 22000 (НАССР).

Освіта
Навчальний заклад: Національний аерокосмічний університет ім. М.Є. Жуковського «Харківський авіаційний інститут» (ХАІ), м.Харків
Ступінь: спеціаліст
Назва спеціальності: Якість, стандартизація та сертифікація
Дата закінчення: 2006 р. (диплом з відзнакою)

Вміння та навики
знання і вміння працювати в 1С, Excel, WORD, Internet;
грамотна мова, вільне володіння українською та російською мовами;
базове володіння англійською мовою (достатній рівень для роботи з технічною документацією, що стосується виробництва та якості продукції, та умов ії постачання);
вміння вести ділове листування, робота з офісною технікою;
вміння працювати з великими обсягами інформації;
системний підхід до вирішення завдань;
здатність швидко навчатися; бажання постійно набувати нових знань та досвіду;

З 2012 року кожні три роки проходила навчання та підтвердження свідоцтва внутрішнього аудитора систем менеджменту на основі стандартів ISO 9001 та ISO 22000.
Курси підвищення кваліфікації:
2018 р. – Курси підвищення кваліфікації для керівників лабораторій харчової галузі;
2021 р. – Управління відходами на підприємстві;
2021 р. – Правила та вимоги щодо технічної експлуатації установок очистки газу (ГОУ);
2022 р. – Актуалізація діючих систем керування безпечністю та якістю харчових продуктів до вимог нових версій ДСТУ ISO 22000:2019, ДСТУ ISO 22002 (1-6) та ДСТУ ISO 9001:2015
Знання законодавства України та ЄС у сфері безпеки та якості харчової продукції, трудового законодавства, норм охорони праці, метрології, екологічного законодавства.

Додаткова інформація

Особисті якості: сумлінність, дисциплінованість, тактовність, вміння працювати у команді, прагнення до саморозвитку.

Вересень 2022

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: