Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську

Евгений

Бар-менеджер

Рассматривает должности:
Бар-менеджер, Керуючий бару
Вид занятости:
полная, неполная
Возраст:
29 лет
Город проживания:
Одесса
Готов работать:
Киев, Одесса

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту и Instagram.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Викладач

с 10.2024 по наст. время (10 месяцев)
BarOn, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

Співзасновник і викладач школи BarOn – освітнього проєкту у сфері барного мистецтва.
Розробка та проведення навчальних програм з базового рокуміня професії, міксології, барного сервісу та управління баром.
Навчання студентів усіх рівнів – від новачків до професіоналів у груповому форматі.
Створення унікальних методик навчання, адаптованих до сучасних трендів індустрії.
Організація майстер-класів, дегустацій і практичних занять.
Просування школи та формування її іміджу на ринку.

Бар-менеджер

с 05.2024 по 10.2024 (5 месяцев)
М'ясо у Вогні, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

Робота з внутрішньою та зовнішньою документацією
Замовлення товар, робота з постачальниками продукції та супутніх товарів.
Розробка нових позицій для меню. Як основна, так і сезонна пропозиція.
Підбір персоналу, адаптація та підготовка співробітників до роботи.
Навчання співробітників бару та зали. Практичні та теорічний матеріал. Начитування матеріалу.
Налагодження взаємодій з постачальниками. Підписання маркетингових договорів.
Вирішення внутрішніх завдань. Планування, Взаємодія з бухгалтерією та відділом обліку, Пошук проблем та їх усунення, Підготовка до сезону, Консервування бару.
Забезпечення бару всім необхідним для роботи.

Бар-менеджер

с 05.2024 по 10.2024 (5 месяцев)
Велика Чебуреча, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

Робота з внутрішньою та зовнішньою документацією
Замовлення товар, робота з постачальниками продукції та супутніх товарів.
Розробка нових позицій для меню. Як основна, так і сезонна пропозиція.
Підбір персоналу адаптація та підготовка співробітників до роботи.
Навчання співробітників бару та зали. Практичні та теорічний матеріал. Начитування матеріалу.
Налагодження взаємодій з постачальниками. Підписання маркетингових договорів.
Вирішення внутрішніх завдань. Планування, Взаємодія з бухгалтерією та відділом обліку, Пошук проблем та їх усунення, Підготовка до сезону, Консервування бару.
Забезпечення бару всім необхідним для роботи.

Бармен

с 04.2023 по 05.2024 (1 год 1 месяц)
Ресторан Юг, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування та видача замовлень. Робота с гостями бару. Міксологія. Пророботка нових позицій. Інвентаризація.

Барменеджер

с 05.2019 по 01.2022 (2 года 8 месяцев)
Ночной клуб, Одесса (Гостинично-ресторанный бизнес)

Менеджер по продажам

с 05.2018 по 04.2019 (11 месяцев)
Санте Алко, Одесса (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Старший Бармен

с 03.2016 по 06.2017 (1 год 3 месяца)
Пицца и Гриль, Одесса (Гостинично-ресторанный бизнес)

Бармен

с 04.2014 по 08.2016 (2 года 4 месяца)
Метрополис

Знания и навыки

  • MS Excel
  • MS Word
  • Пользователь ПК
  • Комунікабельність
  • Здатність до навчання
  • Приготування кавових напоїв
  • Приготування коктейлів
  • Лате-арт
  • Інвентаризація
  • Контроль залишків
  • Знання міцної групи алкоголю
  • Міксологія
  • Знання винної карти
  • Спідміксінг

Знание языков

  • Английский — средний
  • Украинский — продвинутый
  • Русский — свободно

Дополнительная информация

Працюю в сфері обслуговування більше 10 років. Починав з посади барбека і пройшов увесь шлях кар'єрного розвитку від бармена до бар-менеджера. На даний момент займаю посаду бар-менеджера двох проєктів в м. Одеса. За час трудової діяльності працював старшим барменом у кількох закладах різного формату, стилю та з різними особливостями. Це дозволило здобути значний теоретичний і практичний досвід, який допомагає ефективно виконувати обов'язки та адаптуватися до змін в умовах різних проєктів.

На сьогоднішній день володію широким спектром навичок, які дозволяють вирішувати велику кількість завдань:

Робота з персоналом: навчання та допомога новим співробітникам в освоєнні професійних навичок, а також організація та контроль роботи команди.
Робота з меню: створення та адаптація меню, аналіз продажів, проведення ABC-аналізу для визначення найбільш прибуткових позицій.
Фінансове та технічне планування: розрахунок собівартості продукції, планування фінансових витрат та інвестицій, технічне забезпечення роботи бару.
Введення сезонних пропозицій та оновлення меню: адаптація меню до змін у попиті, введення нових позицій та спеціальних пропозицій.
Переговори з постачальниками та підрядниками: укладання маркетингових договорів, обговорення умов співпраці, забезпечення постійних поставок необхідних інгредієнтів та матеріалів.
Організація заходів та промо-акцій: планування та проведення заходів, промо-акцій, дегустацій та інших активностей для залучення гостей і підвищення продажів.
Виробництво наливок, настоянок, лікерів, а також натуральних сиропів, кордіалів та інших інгредієнтів для коктейлів. Володію навичками роботи з сучасним обладнанням, що дозволяє створювати продукцію високої якості та забезпечувати унікальні смакові поєднання.
Мій досвід і знання дозволяють ефективно працювати з командою, реалізовувати складні проєкти та забезпечувати високу якість обслуговування гостей.

Мій досвід та навички дозволяють не лише якісно виконувати обов'язки бар-менеджера, а й надавати професійну допомогу проєктам у створенні меню, вирішенні різноманітних завдань та оптимізації роботи закладу. Готовий до співпраці як на разовій основі, так і в рамках постійного партнерства.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: