Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 22 мая 2024 PRO

Любов

Інженер з якості, 15 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
44 года
Город:
Кременчуг

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Лаборант будівельно- виробничої лабораторії

с 06.2022 по 11.2022 (5 месяцев)
ПрАт КрРП (Кременчуцький Реч Порт), Кременчук (Вимірювально-технологічна лабораторія)

Визначення якості піску природнього, для будівельних матеріалів:
Насипна густина, пиловидні і глинисті частки, зерновий склад, модуль крупності, вологість .
За сумісництвом : Інженер з якості

Впровадження системи НАССР - система управління безпечністю харчових продуктів в
Кафе "ПАРУС"


Досвід роботи на харчовому виробництві в галузі контролю технології харчового виробництва.
Знання стандартів якості та безпечності харчових продуктів
РОЗРОБКА та впровадження на підприємстві сучасних систем безпеки харчових виробництв згідно вимоги
НАССР ДСТУ ISO 220002 -2013
"ПРОГРАММА ПЕРЕДУМОВИ БЕЗПЕЧНОСТІ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ.
частина 2. Громадське харчування.
Пройшла семінар " Впровадження принципів НАССР"
* Підтримання функціонування принципів системи НАССР на харчо - блоках.
- здоров'я персоналу
- належне планування виробничих , допоміжних приміщень для уникнення перевіреного забруднення
- вимоги до стану приміщень
- вимоги до планування та стану комунікацій
- безпечність воли, пари, льоду
- чистота приміщень
- контроль за шкідниками
- захист продуктів від сторонніх домішок, поводження з відходами виробництва та сміттям, їх збір та видалення з потужностей
- зберігання та використання токсичних сполук і речовин
- специфікації (вимоги) до сировини та контроль за постачальниками
- контроль за технологічними процесами
- маркування харчових продуктів та поінформованість споживачів.
( ВЕДЕННЯ ТИПОВИХ форм, ЧЕК ЛИСТІВ та ЖУРНАЛІВ:
Здійснення виробничого та лабораторного контролю ( змиви з обладнання, інвентаря, спец одяг, обладнання,
Вода питна,
готові кулінарні вироби та страви,
Дефростація, охолодження)
- навчання персоналу
- РОЗРОБКА інструкцій для кухарів щодо ведення технологічних процесів виробництва та дотримання
санітарних правил
- облік засобів вимірювальної техніки
- реєстр постачальників
- контроль умов. зберігання в складських приміщеннях
- вхідний контроль приймання харчових продуктів та продовольчої сировини
- контроль роботи холодильного обладнання - ЧЕК листи
- реєстр скляних та крихких виробів
- заходи запобігання перехресного забруднення.
- операційна програма- передумови ( небезпечні чинники, контроль параметрів, моніторинг КТ, верифікація)

Заступник начальника лабораторії

с 01.2010 по 03.2020 (10 лет 2 месяца)
ТОВ СП НІБУЛОН, Лабораторія (Вимірювально-технологічна лабораторія)

Забезпечення безперебійної роботи ВТЛ
Визначення та контроль якості при прийманні, зберіганні та відвантаженні зернової продукції
( очистка, сушка, АВ)
відбір проб, зберігання зразків
Підбір, навчання та управління персоналу лабораторії.
ВЕДЕННЯ ТИПОВИХ форм та журналів
Ф. 51, 71, 81, 47, 36, 49
Управління технологічним процесом виробництва

Своєчасна повірка лабораторного обладнання
Атестація лабораторії
Вирішення спірних питань
Знання методик і нормативної документації ДСТУ ГОСТ ISO
ДОСВІД використання лабораторного обладнання

Вчитель біології та екології

с 08.2003 по 06.2009 (5 лет 10 месяцев)
ЗНВК 20, Запоріжжя (Вчитель старшої школи)

Поглиблення вивчення біології та екології, підготовка до ЗНО

Образование

Мелітопольський пед університет

Хіміко - біологічний, Мелітополь
Высшее, с 1998 по 2003 (5 лет)

Біологія-екологія- валеологія- практична психологія

Дополнительное образование и сертификаты

ПТУ 55 м. Молочанськ "Бухгалтер сільськогосподарського виробництва"

97 рік 8 місяців

ТОВ " НАУКОВО-ВИРОБНИЧИЙ ЦЕНТР СЕРТИФІКАЦІЇ, МЕТРОЛОГІЇ ТА СТАНДАРТИЗАЦІЇ

22 - 23 вересня 2022р ( теоретично- практичний курс) "Система управління безпечністю харчових продуктів"

Знания и навыки

Користувач ПК

Знание языков

  • Украинский — продвинутый
  • Русский — свободно

Дополнительная информация

Відповідальність
Активність, комунікативність
Дисциплінованість та пунктуальність
Самостійність в роботі
Робота в команді
Лідерські та організаторські навички
Швидке засвоєння нових знань
Оптимізм, бажання розвиватись
Карьєрний ріст
Працьовитість , стресоустойчивість

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: