Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 20 января 2023 Файл

Андрій

Менеджер, продавець, комірник, водій, помічник

Возраст:
33 года
Город:
Каменец-Подольский

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

Резюме
Козака Андрія Анатолійовича

Дата та місце народження: 16 квітня 1991 року (31 р.), м. Кам’янець-Подільський
Сімейний стан: одружений, є дитина.
Телефон мобільний: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
E-mail: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Освіта:
2007 р. – Освітній центр комп’ютерних технологій, закінчив поглиблений курс «Оператор комп’ютерного набору».
2008–2014 рр. – навчання у Кам'янець-Подільському національному університеті ім. Івана Огієнка, природничий факультет, спеціальність – біолог, викладач біології, ступінь – магістр. Повна вища освіта.
Досвід роботи:
2012 р. проходив виробничу практику на базі НПП «Подільські Товтри».
2012 р. проходив стажування на посаді головного спеціаліста з питань екології, раціонального природокористування та охорони навколишнього природного середовища управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення.
2013 р. працював на посаді радника міського голови з питань житлово-комунального господарства Кам’янець-Подільської міської ради.
2013–2017 рр. працював головним спеціалістом відділу благоустрою ДЖКГ Кам’янець-Подільської міської ради. Основні обов’язки: документообіг, обстеження міста, тротуарів, доріг, готував рішення виконавчого комітету, декларації на початок і завершення будівельних робіт. Добре орієнтуюсь у місті Кам’янець-Подільський. Доган чи зауважень не було, звільнився за згодою сторін по сімейним обставинам.
2017-2022 рр. працював у сфері нерухомості через мережу інтернет. Займався пошуком житла під індивідуальний запит клієнтів. Спілкування з клієнтами відбувалось у телефонному режимі, а також через різні мессенджери. Добре розумію як потрібно правильно будувати діалог з клієнтом. Звільнений у зв’язку із закриттям послуги.
2022 р. працював комірником, водієм навантажувача (завод покрівельних матеріалів «Фавор-центр»), є досвід активних продажів.
2022 р. працював завідувачем складу (облік, прийом, видача, замовлення товару) в компанії «TIVA Україна» (магазин сантехніки).
Знання мов:
Українська – рідна; російська – вільно, англійська – початкові знання.
Навички:
Є досвід роботи в 1С. Знайомий з документообігом. Швидко друкую текст. Впевнений користувач: MS Office, навички роботи з Internet, мессенджерами. Фізично витривалий, швидко адаптуюсь до нових умов.
Вмію працювати у колективі.
Посвідчення водія категорії В, стаж водіння 13 років, маю авто.
Особисті якості:
Комунікабельність, креативність, відповідальність, пунктуальність, оперативність, порядність, стресостійкість, робота в команді.
Шкідливі звички відсутні.
Інтереси та захоплення
Психологія, література, саморозвиток.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: