Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 16 января 2023 PRO

Віталій

Менеджер, аналітик, 30 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
27 лет
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Керівник відділення

с 11.2019 по наст. время (4 года 7 месяцев)
АТ КБ ПриватБанк, Київ (Фінанси, банки, страхування)

Залучення на комплексне обслуговування клієнтів юр. осіб і формування клієнтської бази; залучення, оформлення та супровід заставних і без заставних кредитів юр. особам; попередній розрахунок фінансових показників підприємств згідно балансу для кредитування; цілодобова підтримка клієнтів; проведення переговорів, виїзних зустрічей; контроль за виконанням планових нормативів особистих та підлеглих співробітників; ведення логістики матеріалів відділення.

Менеджер з продажу

с 07.2016 по 10.2019 (3 года 3 месяца)
Тов Сог-Агро, Київ (Сільське господарство, агробізнес)

Організація і ведення продажів продукції компанії; планування і проведення аналітичної роботи; забезпечення продажів; контроль над відвантаженням товару, логістика.

Образование

Національна академія статистики, обліку та аудиту

Фінанси, банківськасправа та страхування, Київ
Высшее, с 2018 по 2020 (2 года)

Дослідив та написав наукові роботи за темою «Оподаткування прибутку підприємства та його вплив на прийняття господарських рішень», « Оподаткування та його вплив на фінансово-господарську діяльність підприємств» та «Вплив оподаткування на економічну діяльність підприємств»

Знания и навыки

MS Office MS PowerPoint Trello Користувач ПК Водій категорії: В, С1 Досвід ведення успішних переговорів на рівні власників бізнесу а Досвід встановлення довгострокових та взаємовигідних відносин з Економічна грамотність та комерційне мислення

Знание языков

  • Английский — средний
  • Украинский — свободно
  • Русский — свободно

Дополнительная информация

Шукаю роботу у великій, динамічній компанії, у відділі по роботі з клієнтами, маркетингу, фінансах, де я зміг би розвиватися та удосконалювати отримані знання і особисті навички, через складні і цікаві проекти і виклики, приносячи бізнесу додаткові вигоди і цінність. Маю гарні комунікативні навички, аналітичний склад розуму, проактивний і цілеспрямований, що допомагає швидко освоювати нове і доводити почате до кінця. Не одноразово займав позицію лідера в колективі, маю свої наукові роботи та статті.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: