Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
  • Файл

Михайло

Провідний юрисконсульт

Город:
Запорожье

Контактная информация

Соискатель указал телефон .

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

Стініч Михайло Михайлович

Контактна інформація:
тел. [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

e-mail: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

Резюме подається на посаду юрисконсульт.

Освіта вища: Одеська Національна юридична академія.
Спеціальність: правознавство, спеціаліст.

Раніше займані посади: січень 2001 р. – вересень 2017 р. начальник юридичного відділу Запорізьких міських електричних мереж ПАТ «Запоріжжяобленерго», заступник начальника юридичного відділу Запорізьких міських електричних мереж, інженер 1-ї категорії з аудиту юридичних споживачів Запорізьких міських електричних мереж, листопад 2018 р. – січень 2019 р. головний юрисконсульт Філії «Запорізький кінний завод № 86» ДП «Конярство України».

Маю досвід:
• Керування та координації роботи юридичного відділу.
• Підготовки позовних заяв і матеріалів для подання до суду у справах про стягнення заборгованості, банкрутство, визнання прав, повернення майна з чужого незаконного володіння тощо, підготовка інших процесуальних документів в межах судового врегулювання спору з контрагентами.
• Представляти інтереси Підприємства та брати участь у судових засіданнях у справах, в яких бере участь Підприємство.
• За наслідками прийнятих судових рішень, готувати та подавати на розгляд Керівника пропозиції щодо мінімізації можливих негативних наслідків для Підприємства пов'язаних із судовими рішеннями.
• Готувати заяви про оскарження судових рішень у спосіб та строки, що передбачені законодавством.
• Дотримуватися єдиних підходів, правил та стандартів, які повинні використовуватися юристами під час підготовки до судового розгляду спору, в процесі судового розгляду спору та після його закінчення, а також на стадії виконання судового рішення.
• Вести реєстр судових справ.
• Проводити юридичні експертизи рішень, листів, вимог, повідомлень, запитів тощо, які надходять від контролюючих органів та підготовлювати відповіді на них за участю структурних підрозділів Підприємства .
• Готувати заперечення до актів, приписів, рішень, інших документів, складених контролюючими органами за наслідками проведення перевірок. Оскарження незаконних дій контролюючих органів у встановленому порядку.
• Приймати участь в роботі комісій по службовим розслідуванням, проводити юридичний аналіз документів, складених за результатами проведення таких перевірок, готувати, за участю зацікавлених підрозділів Підприємства, матеріали про порушення, а також вживати заходів для відшкодування збитків, заподіяних Підприємству.
• Забезпечувати вірне застосування та додержання вимог актів законодавства, вимог внутрішніх документів Підприємства в процесі здійснення господарської діяльності.
• Знання ПК, знання правових баз: «Нормативні акти України», «ЛІГА», «РАДА», «Юрист-Плюс», «Експерт-Юрист», «Законодавство України».

Стініч М.М.
19.01.2023 р.

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: