Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме от 31 октября 2018 PRO

Ростислав

Инженер-электроник, КИПиА, 10 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
66 лет
Город проживания:
Киев
Готов работать:
Львов

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Інженер КВПтаА

с 04.2012 по наст. время (12 лет)
ТОВ "Комплекс Агромарс" (Харчова промисловість)

Організація обслуговування і ремонту автоматики обладнання забезпечення холодом процесу переробки та зберігання м"яса птиці (аміачна і фреонова складові)

Інженер-електронік

с 04.2006 по 05.2007 (1 год 1 месяц)
ТОВ "Марком-Захід", Львів (Гуртова та дрібногуртова торгівля)

Організація і приймання робіт від підрядних організацій при монтажі та налагоджуванні низьковольтних систем торгового центру "МАРК" (пожежна,охоронна сигналізації, відеоспостереження ,комп"ютерна та телефонна мережі, системний адміністратор локальної комп"ютерної мережі з 12 комп"ютерів

Інженер-електронік

с 08.1997 по 04.2006 (8 лет 8 месяцев)
Львівська Пивоварня (Харчова промисбовість)

Обслуговування та ремонт пристроїв автоматики по всьому ланцюжку техпроцесу ( від автоматики прохідної ,водопідготовки ,варниці, процесу до ліній розливу в пляшки,РЕТ, кеги та автоматики складу.

Образование

Университет "Львівська Політехніка"

Радиотехнический , инженер-конструктор-технолог РЭА, Львов
Высшее, с 1978 по 1987 (8 лет 9 месяцев)

Три курси закінчив в 1981 році, з народженням сина пішов на виробництво з відрядженнями і тому подібне , що відповідно затримало отримання диплому.

Дополнительное образование и сертификаты

Москва.Росія, ЗАО ‘SIEMENS’ Siemens GmbH A&D

2002 14 lдней

Курси: Москва.Росія, ЗАО ‘SIEMENS’ Siemens GmbH A&D Тема: ST-7 PRO2; Тема: ST-5SERV;

2002 2 тижні

Знания и навыки

Користувач ПК Windows Водіння авто DOS IBM Діагностика хардверу Робота з Simatic Manager'ом для діагностики і корекції software

Знание языков

  • Польский — продвинутый
  • Английский — средний
  • Немецкий — средний

Дополнительная информация

Добрий день!
Необхідні уточнення і розширення до резюме:
1.Робота інженером-конструктором на ВО «Біофізприлад» дала значних знань і досвіду з технології виробництва самих сучасних на той час приладів для науки, медицини, космічних технологій, атомних електростанцій. Для прикладу для нормальної роботи ультрацентрифуги УЦП-80, яка розкручувала титанові ротори до 80 000 обертів на хвилину, необхідно було зробити частотний інвертор, синхронний двигун(що робилось на об’єднанні) , укомплектувати машину холодильним агрегатом, форвакуумним насосом і виготовити паромасляний вакуумний насос. Робота над приладами гравітаційної хірургії крові ознайомила з роботою перистальтичних помп. Зрозуміло , що знайомство з виробництвом складних приладів малих і середніх серій значно розширило багаж знань.
2.Після ВО «Біофізприлад» працював ведучим конструктором на дослідному заводі «Львівської Політехніки», вів три прилади на замовлення науково-дослідних секторів кафедр. Впроваджував автоматизоване робоче місце конструктора на базі ЕВМ СМ 1800, освоїв клон ІВМ PC ХТ.
3.З 1988 року працював в спеціалізованому монтажно-налагоджувальному управлінні. Запускав комп’ютерні системи керування в диспетчерських аеропортів, навчальних закладах, великих підприємствах на території радянського союзу.
4.З 1995 по 1997 працював у двох СП технічним директором.
5. В 1997 році вернувся до серйозного виробництва на «Львівську пивоварню». Довелось освоїти спеціальність «Інженер автоматизованих систем керування виробництвом». Приймав участь в запуску 3-х автоматизованих ліній розливу пива в пляшки, кеги , РЕТ-пляшки, а також аміачно-холодильної компресорної, водопідготовки, повітряної компресорної. Дуже суттєвим досвідом була співпраця з колегами-електроніками з Швеції, Німеччини, Данії, Бельгії, Італії. Особливо ефективним було бачити роботу бригади фахівців фірми ВВН ( Балтік Б’юереджіз Холдінг). В 1999 р., як тільки «ВВН-Україна» викупила акції ВАТ «Львівська Пивоварня» приїхали два технологи, енергетик, кіповець, логіст, бухгалтер, провели місячний аналіз роботи підприємства і вилетіли в Стокгольм писати звіт. Через два тижні почали приходити каміони з обладнанням і почалась реорганізація виробництва без зупинки продукції, а з постійним збільшенням об’ємів і ростом якості. Безцінний досвід якісної роботи. В 2005 році нагляд стокгольмської групи за роботою підприємства закінчився, керівництво перейшло до національного менеджменту і … задоволення від роботи закінчилось.
6.В 2006 році покинув роботу на «Львівській пивоварні». Працював інженером слаботочних систем на реконструкції торгового центра з торговими площами понад 2500 кв. метрів. Приймав від підрядних організацій роботи з монтажу систем охоронної і пожежної сигналізацій, систем відеоспостереження (47 відеокамер), телефонного зв’язку, був системним адміністратором локальної мережі з 12 комп’ютерів. Запускав автоматизовані системи на різних виробництвах, запускав дві автоматизовані лінії ( на харчовому підприємстві, і виробництві скляних виробів).
7.З 2012 року працюю інженером КВПтаА цеху холодильно-компресорного виробництва «Комплекс «Агромарс», відповідаю за автоматику виробництва холоду у всіх підрозділах комплексу, а це дві аміачних компресорних,одна фреонова, кілька складів на території України обладнаних морськими морозильними контейнерами.
Постійна робота з що раз сучаснішим обладнанням дозволяє відмітити, як тепер модно казати, тренд до зовнішнього обслуговування (аутсьорсінг) складнішого обладнання. Тобто виробничі підприємства переходять на аутсьорсінг бо ефективний інженер вже потребує досить високої оплати праці. І вже довелось стикатись з такими негарними речами як то: фірма заключила угоду з ніби кваліфікованою ІТ компанією, два роки платила невеликі, але пристойні гроші. Але виникла проблема з корекцією програми одного контролера і спеціалісти спасували. Довелось визивати програміста виробника, платити переліт з Барселони до Києва і назад , і дві тисячі євро за корекцію програми. Тобто дво роки гроші на вітер.
Підводячи риску можу сказати впевнено що ще років 6-7 можу ефективно працювати.
З повагою і всього найкращого!
Ростислав

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты