Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 19 апреля 2024 PRO

Наталія

Працівник для будь-якої роботи

Возраст:
40 лет
Город проживания:
Житомир
Готов работать:
Житомир, Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Інженер з охорони праці

с 03.2018 по наст. время (6 лет 1 месяц)
Приватна агрофірма, житомирська область (Сільське господарство, агробізнес)

організація та контроль за проходженням меоглядів працівниками підприємства, організація навчання з охорони праці працівників, отримання дозвільних документів на роботи підвищенної небезпеки, закупівля та забезпечення працівників спецодягом, організація проводження атестації робочих місць; пожежна безпека на підприємстві; базові знання з провадження системи безпечності поводження з харчовими продуктами на відділках з виготовлення та обробки харчових продуктів, навчання персоналу з питань особистої гігієни.

Інженер (з маркетингу) сектора з маркетингу (в.о. начальника сектора з маркетингу)

с 08.2005 по 04.2017 (11 лет 8 месяцев)
ДП "Донецька залізниця" Пасажирське вагонне депо Донецьк, Донецьк (Транспорт, логістика)

аналіз надходження доходів від надання платних послуг в пасажирських поїздах; аналіз грошових надходжень від рекламних послуг. Забезпечення проведення анкетування пасажирів в поїздах для поліпшення сервісного обслуговування, виявлення попиту на платні послуги та якість їх надання. Забезпечення підготовки та заключення договорів з надання рекламних послуг, підготовка проекту договору або заявки на розміщення рекламної продукції на рекламоносіях вагонного депо. Здійснення контролю за дотриманням умов розміщенням рекламної продукції, дотриманням термінів експозиції рекламної продукції, складання фотозвітів. Пошук потенційних рекламодавців через засоби масової інформації.

Образование

Донецький інститут залізничного транспорту

Менеджмент організацій, спеціаліст, Донецьк
Высшее, с 2000 по 2005 (5 лет)

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты