- PRO
Павло
Адміністратор, керуючий (готельно-ресторанний бізнес), 50 000 грн
- Рассматривает должности:
- Адміністратор, керуючий (готельно-ресторанний бізнес), Керуючий мережею магазинів
- Вид занятости:
- полная
- Возраст:
- 35 лет
- Город:
- Киев
Контактная информация
Соискатель указал телефон , эл. почту и адрес.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/9004462/
Опыт работы
Регіональний шеф
с 07.2023 по 05.2025
(1 год 10 месяцев)
Roll Club, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Відкриття нових локацій
Розробка технологічних процесів
Підтримка стандартів
Контроль якості
Навчання персоналу
Налагождення виробничіх процесів
Робота з відгуками
Інше
Бренд-шеф
с 12.2022 по 08.2023
(8 месяцев)
QOS Sushi, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Розробка та введеня меню, Підбір та навчання персоналу
Керуючий
с 03.2018 по 06.2022
(4 года 3 месяца)
HMG Виробництво зовнішньої реклами, Київ (Легка промисловість)
Розробка макетів зовнішньої реклами (CorelDraw)
Підбір персоналу
Ведення внутрішньої бухгалтерії
Шєф-кухар
с 05.2016 по 01.2017
(8 месяцев)
VeloCity, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Відкриття з нуля, пошук та навчання персоналу, управління персоналом кухні, організація технологічних процесів на кухні, контроль якості продукції, робота з постачальниками продукції, ведення звітної документації.
Шеф-повар, Зав. Виробництва
с 06.2015 по 07.2016
(1 год 1 месяц)
Ping-Pong, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Учет товарно-материальных ценностей, проведение инвентаризаций, анализ товарных запасов, контроль качества, контроль технологических процессов, организация рабочего процесса, работа с поставщиками продукции, ведение отчетной документации.
Образование
НЄУ
Менеджер організації, Нікополь
Высшее, с 2007 по 2012 (5 лет)
Єкономічна освіта
Знания и навыки
- Знання кухонь світу; знання правил ціноутворення та калькуляці
- Управління командою
- Цілеспрямованість
- Лідерство
- Ведення документації
- Ведення CRM
- Управління рестораном
Знание языков
- Английский — средний
- Украинский — свободно
- Русский — свободно
Дополнительная информация
Про себе:
7 років стажу на кухні, 5 років на керуючих посадах
м. Позняки
Лідерство, комунікабельність, організаторські здібності, емоційна стійкість, уміння аналізувати, уміння працювати у команді, творчий похід, відповідальність, акуратність, прагнення професійного зростання.
Ціль:
Здобути перспективну роботу з можливістю подальшого кар'єрного зростання, реалізувати свої амбіції. Працювати в стабільній компанії, використовуючи справжні знання та вміння та набуваючи нових
Другие резюме этого кандидата
- PRO
Рассматривает должности: Шеф-кухар (Азія), Бренд-шеф, Завідувач виробництва, еще 3 должности
60 000 грн
Киев
Высшее образование · Полная занятость
- Регіональний Шеф кухар, Roll Club, 1 год 8 месяцев
- Бренд-шеф, QOS Sushi, 8 месяцев
Похожие кандидаты
-
Керівник готелю ресторану
Киев, Винница , еще 8 городов -
Ресторатор, операційний директор ресторану, шеф-кухар
Киев, Днепр , еще 7 городов -
Керуючий рестораном
55000 грн, Киев, Одесса, Удаленно -
Керуючий баром
40000 грн, Киев, Удаленно -
Керівник адміністративно-господарського забезпечення
Киев, Днепр , еще 4 города -
Керівник готельного комплексу
55000 грн, Киев