Сайт поиска работы №1 в Украине
- Файл
Личные данные скрыты
Этот соискатель решил скрыть свои личные данные и контакты. Вы можете связаться с ним со страницы https://www.work.ua/resumes/9068047/
Шeф-кухар
- Рассматривает должности:
- Шeф-кухар, Технолог
- Город:
- Одесса
Контактная информация
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Загруженный файл
Версия для быстрого
просмотра
Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.
05.01.1990 р.р.
м. Запоріжжя
[открыть контакты ](см. выше в блоке «контактная информация»)
(viber,telegram)
Почта:
[открыть контакты ](см. выше в блоке «контактная информация»)
Сайт:
Валерій Бабишен babyshen-valery.com.ua
ФУНКЦІОНАЛ І НАВИКИ:
- Визначення концепції закладу
- відкриття закладу з нуля
- планування кухні, оптимізація приміщення,
оптимізація витрат під час відкриття нового закладу,
створення меню.
- розробка та написання технологічних та
калькуляційних карт.
-створення та оновлення меню для закладу
- аналіз фудкосту - проведення калькуляцій, контроль за
використанням та якістю сировини та готової продукції.
- Побудова безперебійного технологічного процесу зі
стандартизацією якості.
- допомога у наборі персоналу, навчання кухарів,
проведення майстер-класів для штату, контроль над
продуктами та ПФ.
- робота з командою - створення та навчання.
ДОСВІД РОБОТИ НАВИКИ
ресторан “Black sea”,м.Одеса,готель “Чорне
море”європейська та одеська кухні,посада Шеф кухар Японська кухня
2024 рік й по сьогоднішній день Паназіатська кухня
ресторан “Friend”,м.Одеса,заклад європейської
Європейська кухня
кухні,посада Шеф кухар-керуючий,проектна робота
2023 рік УЧАСТЬ У ЗАХОДАХ
Асистент міжнародного
ресторан “Bibliotheca dream location”,заклад конгресу Фонтегро 2018
європейської авторської та фьюжн кухні ,посада Майстер класи у тренінг
Бренд шеф
центрах.
2022 рік й по сьогоднішній день
Асистував Бренд-Шефу Che
ресторан “Лакі Бул”,Буковель,стейк хауз та
Liang Lee
азія,ресторанний холдинг “Картель”,посада Шеф
Кухар
2022 рік-2023 рік
ДИПЛОМИ
компанія “Морський Дім”,посада Регіональний бренд Член асоціації
шеф:майстер класси,оновлення меню,презентація шеф-кухарів півдня
продукту та страв України
2021 рік-2023 рік
Член Першої української
Ресторан “Торро”м.Запоріжжя,європейська асоціації Шеф-кухарів
кухня,посада Бренд-шеф України
2021 рік - 2021 рік
Компанія "Морський Дім",посада Шеф-консультант
МОВИ
(майстер класи)
2019 рік – 2021 рік
Український
Ресторан "Каліфорнія"м.Запоріжжя,азіатський Англійська(базова)
ресторан, посада Шеф кухар
2019 рік – 2021 рік Українська
Готельний комплекс, ресторан
“Платинум”м.Запоріжжя,європейська кухня, посада
Бренд-шеф
2020 рік - 2021 рік
Готельний комплекс “Белуга”европейська
кухня,суши бар-WOK,піцца,посада Бренд-шеф
2020 рік - 2021 рік
Ресторан "Шелест", посада Старший кухар японської
та паназіатської кухні
2012-2019 роки.
АРТ-ПАБ "Веселий Роджер",посада Кухар-сушист
2011-2012 роки.
Ресторан "Фієста",посада Старший кухар-сушист
2009 рік
Ресторан "Шелест",посада Кухар-сушист
2009-2010 роки.
Ресторан “СушиЯ”,посада офіціант-інструктор
2008 рік
кафе "Kaffiniti",посада Кухар-сушист
2007-2008 роки.
ОСВІТА
Запорізький професійний ліцей водного транспорту,
м. Запоріжжя
м. Запоріжжя
[
(viber,telegram)
Почта:
[
Сайт:
Валерій Бабишен babyshen-valery.com.ua
ФУНКЦІОНАЛ І НАВИКИ:
- Визначення концепції закладу
- відкриття закладу з нуля
- планування кухні, оптимізація приміщення,
оптимізація витрат під час відкриття нового закладу,
створення меню.
- розробка та написання технологічних та
калькуляційних карт.
-створення та оновлення меню для закладу
- аналіз фудкосту - проведення калькуляцій, контроль за
використанням та якістю сировини та готової продукції.
- Побудова безперебійного технологічного процесу зі
стандартизацією якості.
- допомога у наборі персоналу, навчання кухарів,
проведення майстер-класів для штату, контроль над
продуктами та ПФ.
- робота з командою - створення та навчання.
ДОСВІД РОБОТИ НАВИКИ
ресторан “Black sea”,м.Одеса,готель “Чорне
море”європейська та одеська кухні,посада Шеф кухар Японська кухня
2024 рік й по сьогоднішній день Паназіатська кухня
ресторан “Friend”,м.Одеса,заклад європейської
Європейська кухня
кухні,посада Шеф кухар-керуючий,проектна робота
2023 рік УЧАСТЬ У ЗАХОДАХ
Асистент міжнародного
ресторан “Bibliotheca dream location”,заклад конгресу Фонтегро 2018
європейської авторської та фьюжн кухні ,посада Майстер класи у тренінг
Бренд шеф
центрах.
2022 рік й по сьогоднішній день
Асистував Бренд-Шефу Che
ресторан “Лакі Бул”,Буковель,стейк хауз та
Liang Lee
азія,ресторанний холдинг “Картель”,посада Шеф
Кухар
2022 рік-2023 рік
ДИПЛОМИ
компанія “Морський Дім”,посада Регіональний бренд Член асоціації
шеф:майстер класси,оновлення меню,презентація шеф-кухарів півдня
продукту та страв України
2021 рік-2023 рік
Член Першої української
Ресторан “Торро”м.Запоріжжя,європейська асоціації Шеф-кухарів
кухня,посада Бренд-шеф України
2021 рік - 2021 рік
Компанія "Морський Дім",посада Шеф-консультант
МОВИ
(майстер класи)
2019 рік – 2021 рік
Український
Ресторан "Каліфорнія"м.Запоріжжя,азіатський Англійська(базова)
ресторан, посада Шеф кухар
2019 рік – 2021 рік Українська
Готельний комплекс, ресторан
“Платинум”м.Запоріжжя,європейська кухня, посада
Бренд-шеф
2020 рік - 2021 рік
Готельний комплекс “Белуга”европейська
кухня,суши бар-WOK,піцца,посада Бренд-шеф
2020 рік - 2021 рік
Ресторан "Шелест", посада Старший кухар японської
та паназіатської кухні
2012-2019 роки.
АРТ-ПАБ "Веселий Роджер",посада Кухар-сушист
2011-2012 роки.
Ресторан "Фієста",посада Старший кухар-сушист
2009 рік
Ресторан "Шелест",посада Кухар-сушист
2009-2010 роки.
Ресторан “СушиЯ”,посада офіціант-інструктор
2008 рік
кафе "Kaffiniti",посада Кухар-сушист
2007-2008 роки.
ОСВІТА
Запорізький професійний ліцей водного транспорту,
м. Запоріжжя