Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
  • PRO

Юлія

Інженер з якості, 35 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
27 лет
Город:
Калуш

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту и Facebook.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Менеджер з якості

с 01.2023 по 10.2023 (9 месяцев)
ТОВ "Експорт-Трейдинг груп", Отинія (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

- відправка сировини на аналізи в європейські лабораторії;
- контактування з лабораторіями за допомогою електронної пошти чи дзвінків у разі необхідності;
- відправка сировини в українські лабораторії та моніторинг дедлайнів проведення аналізів;
- керування роботою лаборанта та працівників на виробництві з метою отримання якісного напівфабрикату;
- опрацьовування рекламацій від закордонних клієнтів;
- пошук шляхів вирішення скарг клієнтів з метою максимального унеможливлювання виникнення подібних ситуацій;
- розроблення технологічних карт для напівфабрикантів;
- розроблення актів якості щодо приймання вхідної сировини;
-розроблення документів якості щодо напівфабрикатів;
- розроблення інструкцій для проведення різноманітних аналізів, пов*язаних з якістю сировини чи напівфабрикату;
- участь у побудові системи якісного бізнес-управління за вимогою головного директора фірми;
- заповнення плану роботи в програмі CRM і моніторинг інших робіт.

Інженер з якості

с 12.2020 по 01.2023 (2 года 1 месяц)
ТОВ «Бом-Бік», Калуш (Харчова промисловість)

- виконання завдань з підвищення якості виготовлення виробів, що розроблюються і випускаються;
- контроль за діяльністю підрозділів підприємства щодо забезпечення відповідності продукції сучасним потребам на внутрішньому ринку, експортним вимогам;
- удосконалення систем управління якістю;
- вживання заходів щодо запобігання випусканню виробів, які не відповідають установленим вимогам;
- заповнення відповідної робочої документації;
- вимірювання вологості тіста на вологомірі для попередження випуску браку;
- зважування сирих напівфабрикатів на лінії для того, щоб вага готової продукції відповідала встановленим вимогам до окремого різновиду продукції;
- вимірювання температури готових виробів після печі задля попередження випуску браку, а саме: виріб обов‘язково повинен бути допеченим;
- перевірка маркування продукції;
- перевірка пакування і фасування продукції;
- контроль за дотриманням санітарно-гігієнічного стану виробництва.

Інженер з якості

с 03.2019 по 12.2020 (1 год 9 месяцев)
ТОВ «Дар-Землі», Хмельницький (Сільське господарство, агробізнес)

- знання діючих ДСТУ чи ГОСТ для встановлення відповідності якості готової продукції;
- контроль якості виробництва круп на всіх стадіях;
- контроль фасування;
- заповнення відповідних робочих журналів;
- попередження випуску браку;
- вивчення причин, що викликають погіршення якості продукції, випуск браку, участь у розробленні і впровадженні заходів з їх усунення.

Образование

Хмельницький національний університет

Хімічна технологія та інженерія, Хмельницький
Высшее, с 2014 по 2019 (5 лет)

Робота хіміка-технолога ґрунтується на виконанні ряду посадових обов'язків, наприклад, таких як контроль всіх виробничих процесів. Крім цього, хімік-технолог особисто перевіряє якість продукції. Він отримує зразок, і якщо є недоліки, то вносить необхідні зміни в процес виробництва.
Інженер на хімічному заводі керує не тільки виробництвом, а й людьми, які там працюють. Тобто він повинен вміти спілкуватися з підлеглими і чітко доносити до них інформацію.
Складає технічну документацію. Вносить пропозиції для поліпшення якості продукції та для удосконалення методів перевірки якості.

Дополнительное образование и сертификаты

Менеджмент безпечності харчових продуктів. Принципи НАССР. ISO 22000:2018. Внутрішній аудит за ISO 19011:2018.

Курс-інтенсив

Чому система менеджменту не працює: 5 основних причин

Веб-дискусія

Управління рекламаціями: що робити зі скаргами споживачів

Веб-тренінг

Знания и навыки

  • MS Excel
  • ДСТУ
  • CRM
  • Знание стандартов ISO
  • Пользователь BAS ERP
  • Контроль якості продукції
  • Здатність до навчання
  • Знання стандартів ДСТУ
  • Внутрішній аудит

Знание языков

Английский — выше среднего

Дополнительная информация

На всіх підприємствах було впроваджено HACCP, тому вміння працювати з цією системою є. Серед основних програм було:
- належне планування виробничих, допоміжних і побутових приміщень для уникнення перехресного забруднення;
- заходи щодо захисту харчових продуктів від забруднення та сторонніх домішок;
- вимоги до плану та стану комунікацій;
- безпечність матеріалів, що контактують з харчовими продуктами;
- чистота поверхонь;
- здоров'я та гігієна персоналу;
- поводження з відходами виробництва;
- пест-контроль;
- контроль за технологічними процесами;
- маркування харчових продуктів.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: