Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 9 сентября 2023 Файл

Галина

Ландшафтний дизайнер, дендролог, озеленювач

Возраст:
48 лет
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

Садикова Галина Вікторівна
Рік народженння - 1975
Місце проживання - м. Буча, вул.Яблунська, 366
Тел. [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Ел. пошта - [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

Досвід роботи
Агроном,дендролог
01.09.2021-01.09.2022
Mamalandshaft м.Київ. Озеленення екстер'єрів та и інтерьєрів. Сервісний догляд.
Організація роботи служби сервису. Пошук, набір та навчання персоналу. Организація та проведення навчальних семинарів. Складання графиків обслуговування об'єктів. Складання плана робот по обслуговуванню(покос, обрізка, підживлення, обробки).Складання плана робот по озелененню( підбір рослин, пошук, закупка,висадка). Моніторінг виконання робіт. Робота на об'єктах. Взаємодія з клієнтом. Пошук та закупівля необхідного їнструменту, хімії на інших витратнихх матеріалів. Участь у тендерах на озеленення. Звітність.

Головний агроном
01.03.2021- 30.08.2021
Котеджне містечко « Рівьєра Вілладж" с. Лебедівка, Київска обл
Засвоєна площа територии 70 га.
Моніторинг стана зелених насаджень на громадській території. Контроль за покосом, обробками, підживленням газона. Обрізка, обробка, підживлення дер та чагарників. Формуюча стрижка топіарних форм. Озеленення. Пошук,закупівля,посадка рослин.
Организація служби по уходу приватними об'єктами " РВ Ботаніка".
Взаємодія з клієнтом. Розрахунок вартості абонентського обслуговування ділянок. Рекомендації та реализація додаткового озеленення. Пошук, формування, навчання штату співробітників (садовники,різноробочі, гідроінженер). Складання плана робот та графіків обслуговування. Робота на об'єктах. Моніторінг якості робот. Закупівля необхідного іінвентарю, інструменту, витратних материалів. Складання карти ділянки клієнта. Ведення звітності.

Керівник відділу контролю якості обслуговування
09.9.2020 – 30.02.2021
«Перша квіткова компанія», Київ (Озеленення інтерьєру та екстерьєру, створення та обслуговування фітостін, послуги з донляду за рослинами)
Організація роботи відділу. Інтерв'ювання кандидатів на посаду садівника. Формування штату. Склвдання робочих графіків та контроль якості роботи садівників. Моніторінг об'єктів (біля 150) з метою контролю стану рослин, перепланування озеленення, зміни локації, робот по реноваціям. Розробка схем обробок, внесення добрив. Пошук нових виробників та постачальників. Закупівля необхідних матеріалів та рослин. Організація логистики доставок матеріалів на оо'єкти. Постійний зворотній зв'язок з клієнтом – зустрічі, письмові звіти, робота з запереченням. Консультації по дизайну, догляду та ін послугами та товарами компанії. Ведення звітності.

Керівник відділу сервісу
02.2019 -08.2020
«Greendezzen», Київ (Озеленення інтерьеру та екстерьеру, створення та обслуговування фітостін, послуги з донляду за рослинами)
ООрганизаці та контроль роботи служби сервису. Складання графіків обслуговування об'єктів та контроль роботи колектива садівників. Контроль якості виконання робот. Щоденний моніторінг об'єктів. Замовлення та доставка необхідних витратних материалів на авто компаниї. Пошук нових постачальників. Вирішення адміністративних питань . Взаємодія з заказчиками, архітекторами. Виявлення потреб, робота з запереченнями. Консультації по дизайну та догляду. Складання графіку та контроль за внесенням добрив та обробок рослин. Пошук, закупівля,пересадки рослин. Организація та проведення семінарів для співробітників. Ведення звітності.

Керівник садового центру
04.2018-12.2018
Садовий центр «Солнцесад" С.Мила (Розплідник рослин)
Забезпечення та контроль життєздатності та розвитку торгівельного майданчика. Организація та контроль роботы колективу. Складання графику обробок та внесення добрив для рослин садового центру. Пошук нових та взаємодія з постійними постачальниками росопутствуупутніх товарів. Вирішення адміністративних питань. Робота с покупцями. Консультації з благоустрію та озелененню території. Ведення фінансової звітності та іншей документації.

Дендролог, дизайнер, консультант
03.2015 - 12.2017
Робота в ЄС (Франція, Італія, Швейцарія, Чехія)
Проектування, реалізація та обслуговування ландшафтних об'єктів на території Франції, Швейцарії, Італії. Участь в организації екоферми замкнутого цикла (вирощування , переробка, реалізація). Закладка плодових та ягідних насаджень(Чехія). Складання графиків обробок від хвороб та шкідників. Підбір та закупівля необхідних материалів. Поспдка рослин. Контроль роботи садівників.

Приватний підпріємец
04.2004 - 10.2014
ЧП L-дизайн, Київ
Проектування та реалізація ландшафтних проектів під ключ. Обслуговування реалізованих об'єктів. Консультативні послуги з профилактикі та лікуванню рослин. Закладка пітомника декоративних та ягідних рослин.

Осввта
Одеський державний аграрный університет
Агроном. Спеціаліст з захисту рослин.
с 09.1994 по 06.1999 (4 года 9 месяцев)

Додаткова освіта
Школа " Успех " курс "Ландшафтний дізайн" (2004, 6 місяців)
Школа "Успех" курс "Європейска флорістіка " (2006, 6 місяців)
Американска школа журналістики «Internews Ukrain» (2000, 3 місяці)

Професійні та інші навички
Робота с офісними програмами та додатками, графічними редакторами.
Работа с системой CRM
Навички роботы с рослинами
Досвід у вирощуванні, розмноженні, догляді за іінте'єрними та екстер'єрними рослинами. Досвід роботы с сістемами вертикального озеленення різних виробництв.
Водіння авто (автомат, механика)

Знання мов
Українська – вільно. Російська – вільно. Англійська - розмовна

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: