Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
  • PRO

Юрій

Інженер електроніки

Возраст:
26 лет
Город проживания:
Запорожье
Готов работать:
Ужгород

Контактная информация

Соискатель указал телефон, эл. почту, адрес и Instagram.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Інженер з експлуатації

с 02.2021 по 04.2022 (1 год 2 месяца)
НЕК "Укренерго" (Енергетика)

Образование

Інженерний навчально-науковий інститут Запорізького національного університету ім. Ю.М. Потебні

Кафедра мікроелектронних та електронних інформаційних систем, Електроніка, Запоріжжя
Высшее, с 2016 по 2022 (6 лет)

Кафедра готує фахівців в області інтегральної мікро- і наноелектроніки, розробки та впровадження мікроелектронних інформаційних систем і комплексів, комп’ютерного моделювання роботи електронних приладів і пристроїв, конструювання та експлуатації електронних систем, оптоелектронних приладів та пристроїв, потужних перетворювачів електроенергії, фотоелектричних перетворювачів. Першочергова увага приділяється ґрунтовній підготовці студентів з фундаментальних дисциплін: фізики напівпровідників, математики, фізичного матеріалознавства, програмування, роботи з сучасним програмним забезпеченням для проектування та моделювання електронних кіл, аналогової та цифрової схемотехніки, сучасної мікропроцесорної техніки, обробки сигналів та інш

Знание языков

Английский — средний

Дополнительная информация

Наявність аналітичних здібностей, пунктуальності, відповідальності, сумлінності, самостійності, високої працездатності, вміння у найкоротших термінах вивчити проблему будь-якої складності, дисциплінованості, старанності, схильності до підвищення освіти, вміння працювати однаково продуктивно як у групі, так і індивідуально.

Досвідчений користувач ПК. Працюю в програмах типу: КОМПАС, Matlab Simulink, Comsol Multiphysics, Micro-Cap, Proteus, DipTrace/EasyEDA та інші.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам