Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 21 ноября 2022 Файл

Андреа

Діловод

Город:
Ужгород

Контактная информация

Соискатель указал телефон.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

АВТОБІОГРАФІЯ

Я, Ронай Андреа Аттилівна, народилася 25 серпня 1966 року в м. Ужгороді, Закарпатської області, громадянка України.
Середню освіту здобула в Ужгородській ЗОШ № 3 із поглибленим вивченням англійської мови.
Отримала повну вищу освіту в ДВНЗ «Ужгородський національний університет», за спеціальністю «Мова та література, (англійська) та здобула кваліфікацію філолога, викладача англійської мови та світової літератури.
Трудову діяльність розпочала в Ужгородському державному університеті, а у травні 2002 року почала працювати в Закарпатському краєзнавчому музеї на посаді наукового співробітника відділу науково-освітньої роботи, у 2008 році переведена на посаду старшого наукового співробітника вище зазначеного відділу, з 2013 року по червень 2016 року обіймала посаду завідувача відділу науково-освітньої роботи.
У червні 2016 року була переведена в Закарпатську обласну раду на посаду головного спеціаліста відділу зовнішніх зв’язків, міжнародної технічної допомоги виконавчого апарату обласної ради. Працювала в Закарпатській обласній раді до лютого 2017 року.
У лютому 2017 року повернулася у Закарпатський обласний краєзнавчий музей ім. Т. Легоцького на посаду ученого секретаря. Дану посаду обіймаю і по теперішній час.
Працюю у Закарпатському обласному краєзнавчому музеї 20 років. За цей довгий час набула величезного досвіду в різних напрямках діяльності закладу, адже музей - це єдиний цілий комплекс, який складається із невеличких, але дуже важливих часток, від злагодженої роботи яких залежить успіх установи. Довгий час була Головою первинної профспілкової організації працівників музею, сьогодні є Головою комісії з соціального страхування співробітників музею та Уповноважена з питань виконання антикорупційної програми музею.
Впродовж моєї діяльності у музеї отримала чисельну кількість грамот від дирекції музею, також департаменту культури та обласних органів влади, зокрема:
- Почесна Грамота Закарпатської обласної ради, за вагомий особистий внесок у розвиток музейної справи та з нагоди 70-річчя створення Закарпатського краєзнавчого музею 2015 р.
- Почесна Грамота Закарпатської обласної ради, за вагомий внесок у розвиток туристично привабливого іміджу Закарпаття, сумлінну працю, з нагоди Всесвітнього дня туризму та Дня туризму в Україні 2014 р.
Володію мовами: українською, угорською, англійською та російською. Знання мов успішно використовую у своїй роботі.


18 листопада 2022 р.


Ронай Андреа Аттилівна


Контакти: тел. [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

Похожие кандидаты

Діловод
Ужгород

Офіс-менеджер, діловод
Ужгород

Спеціаліст з документообігу, педагог
17000 грн, Ужгород

Менеджер з документообігу, діловод
20000 грн, Ужгород, Ивано-Франковск , еще 6 городов

Адміністратор, реєстратор
15000 грн, Ужгород, Мукачево

Діловод
Ужгород

Все похожие кандидаты

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: