Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 1 мая 2024 Файл

Юлія

Помічник юриста

Возраст:
25 лет
Город:
Львов

Контактная информация

Соискатель указал телефон .

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

МАКОГОНЕНКО ЮЛІЯ АНДРІЇВНА

Дата народження: 1 січня 1999 р.

Контактний № телефону: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»); e-mail:
[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

Освіта: Вересень 2016 р. - червень 2020 р. навчалася у Національному університеті “Львівська політехніка”, Інститут права, психології та інноваційної освіти, за спеціальністю “Право”, диплом бакалавра (денна форма навчання).
Вересень 2021 р. – грудень 2022 р. навчалась у Львівському національному університеті ім. Івана Франка, юридичний факультет, за спеціальністю «Право», диплом магістра (денна форма навчання).

Досвід роботи: з 1 жовтня 2020 р. – по 05 березня 2021 р. працювала на посаді головного спеціаліста відділу формування майна Управління кому­нальної власності Департаменту економічного розвитку Львівської міської ради. Основні обов’язки полягали у наданні відповідей на звернення грома­дян та організацій щодо оренди вільних нежитлових приміщень, підготовці документації для проведення колегій, реєстрації вхідної та вихідної кореспонденції та інше.
З 5 травня – по 5 липня 2021 р. стажувалася в Юридичному департаменті Львівської міської ради по програмі «Перший кар’єрний крок». Навчилась складати такі процесуальні документи як відзив, клопотання, апеляційна скарга.
З 1 вересня – по 9 листопада 2022 р. проходила двомісячну виробничу практику на другому курсі магістратури в адвокатському об’єднанні «Лемеха та партнери». Складала такі процесуальні документи як позовна заява, відзив, апеляційна скарга, відзив на апеляційну скаргу, клопотання.
З 5 грудня 2022 р. – по 20 січня 2023 р. проходила стажування в юридично­му відділі мережі аптек «Подорожник», під час стажування була залучена до оформлення первинних документів компанії (договорів, довіреностей, рішень засновника, тощо), допомагала у належному оформленні кореспон­денції, зокрема систематизації та архівуванні, а також в підготовці документів для подання в судові органи.

Професійні навички: знання законодавства, складання різних юридичних документів, уміння працювати з програмами MS Office (Word, Excel, Power Point).

Знання мов: українська - рідна, англійська - середній рівень (В2).

Особисті якості: організованість, відповідальність, комунікабельність, вміння працювати в команді, акуратність, уважність, дисциплінованість, відповідальне ставлен­ня до дорученої роботи, бажання працювати.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: