Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 12 июня 2024

Олександр

Інженер з постачання, енергетики

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
39 лет
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон .

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Начальник відділу матеріально технічного та транспортного забезпечення

с 09.2023 по 05.2024 (8 месяцев)
ТОВ ПРОМАТОМ, Київ (Енергетика)

- Закупівля та комплектація ТМЦ під об’єкти реконструкцій, технічного переоснащення, ремонти, нове будівництво, стандартне та нестандартне приєднання, для (ВОЕ,ЧОЕ,СОЕ,ЦЕК та власне виробництво), аварійно-відновлювальні роботи ЛЕП, ПС, КЛ 0,4-330кВ.

- Номенклатура до закупівлі: арматура, бетон, насипні матеріали, опори ЛЕП, траверси, ізолятори залізобетонні вироби, кабельно-провідникова продукція, лінійна арматура, устаткування та обладнання класом напруги від 0,4 до 330кВ. також закупівля ТМЦ інших інженерних мереж (наприклад водопровід/каналізація, зв'язок/охоронно-пожежна сигналізація/систем пожежогасіння), тощо.

- Розміщення та переміщення ТМЦ між складами, робота з складськими залишками.

- Ведення переговорів з Контрагентами, моніторинг цін, проведення торгів перед закупівлею для виявлення найбільш економічно вигідної пропозиції. Ведення переговорів в частині заключення Договорів на вигідних умовах з дотриманням політики компанії.

- Прорахунок собівартості об’єкта в частині закупівлі матеріалів та обладнання для подальшого виведення кошторисної документації та надання даних у вигляді зведеної відомості з комерційними пропозиціями (за необхідності з опитувальними листами та довідками локалізації від Виробників) до відділу ВТВ.

- Введення рахунків та видаткових накладних/актів з наданих послуг в базу 1С 8.3. Контроль за виконанням умов Договору поставки/послуг з боку Контрагента.

- Організація роботи відділу, та контроль за виконанням підрозділу для забезпечення компанії в частині закупівлі ТМЦ та ПММ. ремонтом ТЗ, підготовкою актів на списання ТМЦ та ПММ, замовлення та подача спецтехніки техніки на будівельний майданчик, організація перевезень габаритних та негабаритних вантажів.

- Участь у складанні планових бюджетів по компанії в розрізі об’єктів, на місяць, квартал.

Менеджер з постачання

с 01.2021 по 02.2023 (2 года 1 месяц)
ПІВДЕННИЙ ЕНЕРГОТЕХНІЧНИЙ ЗАВОД, ТОВ, Київ (Енергетика)

- Займався закупівлею та комплектацією ТМЦ під нове будівництво, реконструкцію, технічне переоснащення, ремонт, аварійно-відновлювальні роботи КЛ, ТП, РП та ПС від 0,4-150 кВ.
- Номенклатура до закупівлі: арматура, бетон, залізобетонні вироби для будівництва підстанцій, ПЛ та КЛ, хімічні вироби для проведення робіт ГНБ, кабельно-провідникова продукція, лінійна арматура, устаткування та обладнання класом напруги від 0,4 до 150 кВ, також закупівля ТМЦ інших інженерних мереж (наприклад водопровід/каналізація, зв'язок/охоронно-пожежна сигналізація/систем пожежогасіння), тощо.

- Робота з проектною документацією опитувальними листами на закупівлю обладнання

- Ведення переговорів з Контрагентами, моніторинг цін, проведення торгів перед закупівлею для виявлення найбільш економічно вигідної пропозиції.

- Прорахунок собівартості об’єкта в частині закупівлі матеріалів для подальшого виведення кошторисної документації та подання комерційної пропозиції на тендер з закупівлі робіт.

Водій автотранспортних засобів

с 04.2020 по 01.2021 (9 месяцев)
Проектно-технічний інститут Київоргбуд, Київ (Енергетика)

Закупівельник - Логіст

с 12.2019 по 02.2020 (2 месяца)
Клімат Системс, ТОВ, Київ (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

- Займався закупівлею, комплектацією та логістикою ТМЦ під нове будівництво у сфері кондиціювання, опалення та вентиляції для житлового фонду, торгово - розважальних комплексів та критичної інфраструктури.

Інженер 1-ї категорії матеріально – технічного забезпечення

с 01.2015 по 11.2019 (4 года 10 месяцев)
ЕНЕРГОТЕХНОЛОГІЇ ТОВ, Київ (Енергетика)

- Займався закупівлею та комплектацією ТМЦ під об’єкти реконструкцій, технічного переоснащення, ремонт, нове будівництво ЛЕП, ПС, КЛ, ТП, РП 0,4-150кВ. згідно Відомості ресурсів та заявок на закупівлю від відділу ВТВ, особистих доручень керівника.

- Номенклатура до закупівлі: арматура, залізобетонні вироби для будівництва підстанцій, кабельних ліній, хімічні вироби, кабельно-провідникова продукція, лінійна арматура, устаткування та обладнання класом напруги від 0,4 до 150кВ, та інших мереж наприклад водопровід/каналізація, зв'язок/охоронно-пожежна сигналізація/систем пожежогасіння.

- Робота з проектною документацією (в розрізі закупівлі ТМЦ).

- Ведення переговорів з Контрагентами, моніторинг цін, проведення торгів перед закупівлею для виявлення найбільш економічно вигідної пропозиції.

- Приймав участь у проектуванні об’єктів та здачі виконавчої документації Замовникам робіт.

Інженер з постачання

с 02.2012 по 12.2014 (2 года 10 месяцев)
Київська філія ТОВ Чорноморенергоспецмонта, Київ (Енергетика)

- Займався закупівлею та комплектацією ТМЦ під об’єкти реконструкція, технічне переоснащення, ремонт, нове будівництво ЛЕП, ПС, КЛ, ТП, РП 0,4-330кВ.

- Номенклатура до закупівлі: арматура, залізобетонні вироби для будівництва підстанцій, ПЛ та КЛ, кабельно-провідникова продукція, лінійна арматура, устаткування та обладнання класом напруги від 0,4 до 330кВ.

- Робота з проектною документацією (в розрізі закупівлі ТМЦ)

- Ведення переговорів з Контрагентами, моніторинг цін, проведення торгів перед закупівлею для виявлення найбільш економічно вигідної пропозиції

Фахівець з монтажу побутової техніки

с 11.2010 по 02.2012 (1 год 3 месяца)
Eldorado.ua, Київ (Роздрібна торгівля)

- Займався встановденням: систем кондиціонування та вентиляції, пральних, посудомийних машин, бойлерів, газових та електро плит, різноманітних варильних поверхонь та духових шаф, холодильників, морозилок та вітяжок, домашніх кінотеатрів та ТВ.

Електромонтажник ОПС

с 03.2009 по 10.2010 (1 год 7 месяцев)
Кронос Сервіс, ТОВ, Київ (Охорона, безпека)

- Займався монтажем, програмуванням ППК "SATEL",ППК "Оріон", тощо пуско-налагоджувальним роботами систем у цілому комплексі та підключення до пульту охорони.

Образование

Київський національний університет технологій та дизайну

ТОіСУ / Інженера з автоматизації та комп’ютерно інтегрованими - технологіям, Київ
Высшее, с 2001 по 2008 (7 лет)

Знания и навыки

Комунікабельність Уміння аналізувати Самостійне прийняття рішень Ведення переговорів з постачальниками Ведення переговорів MS Excel Інвентаризація Укладання угод Закупівля будівельних матеріалів Закупівля канцелярії Планування маршрутів 1С:Підприємство Закупівля електротехнічної продукції Контроль документообігу Закупівля виробничого обладнання Користувач 1С Аналіз продажу Водійські права кат. B

Знание языков

Английский — средний

Дополнительная информация

Цілеспрямований, відповідальний, порядний, пунктуальний, високі здібності до навчання, вмію працювати в команді, стресо стійкий.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: