Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 24 апреля 2023 Файл

Мирослава

Історик, юрист, письменник

Возраст:
22 года
Город:
Днепр

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

Черепанова Мирослава Ростиславівна, 13.07.2001 року народження.
Навчання: 3 курс ДНУ( Дніпропетровський університет імені Олеся Гончара)- факультет: “історія та археологія” та 4 курс в ДДУВС (Дніпропетровський університет внутрішніх справ)- факультет: право.
Практика: Рік практикувалась та працювала в музею Італії, навчилась базовим вмінням та проводила екскурсії в музею, також займалась репетиторством на різних сайтах.
Про себе: Володію англійською на рівні В2( маю відповідний сертифікат) та займаюсь 3 роки науковою діяльністю ( мої наукові тези та статті опубліковані на міжнародних конференціях та у посібниках). Також кожен рік беру участь у розкопках та конференціях, кожен раз поліпшую свої вміння.
Навички: вміння створювати цікаві презентації та інноваційно будувати пласт знань ( тобто, унікальні тести, оригінальні тексти та вміння якісно та правильно користуватися інноваціями заради поліпшення знань студента).

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: