Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 5 декабря 2022 PRO

Віталій

Ведучий, радіоведучий

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
32 года
Город:
Львов

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Менеджер з продажу автомобілів

с 07.2020 по наст. время (3 года 11 месяцев)
ТОВ "НІКО-ЗАХІД (Автобізнес та автосервіс)

Образование

Львівський інститут економіки та туризму

Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу, Львів
Высшее, с 2010 по 2015 (5 лет)

Підготовлений до професійної діяльності сучасний спеціаліст з менеджменту володію сумою знань з економічної теорії та практики господарювання, організації виробництва, бізнесу, маркетингу, управління, фінансів, соціології, права, економічного обґрунтування господарських рішень, психології тощо. Займаюся широким колом професійних питань, вмію бути виконавцем.

Сучасний менеджер − це висококваліфікований керівник підприємства або структурного підрозділу, який вміє добре орієнтуватися у ринкових відносинах, своєчасно реагувати на кон'юнктуру ринку, попит та пропозицію на ньому, організовувати набір персоналу і його мотивацію, приймати самостійні рішення з питань організації діяльності суб'єктів господарювання з урахуванням вимог сьогодення, практики прийняття управлінських рішень, контролю за їх виконанням.

Дополнительное образование и сертификаты

курси радіоведучих NonStop

2021р., 3 місяці

LOGOS школа ораторської майстерності

2021р., 3 місяці

Знания и навыки

MS Excel MS Word Користувач ПК MS Office Користувач Internet Windows Adobe Photoshop MS Outlook Internet Explorer Робота з оргтехнікою Outlook Express ABBYY FineReader PDF Express Factory Method Відповідальний, комунікабельний, дисциплінований, легко засвоюю 1С:Підприємство CRM REAPER Диктор, озвучка реклами, дубляж, озвучка аудіокниг Справедливий, комунікабельний, прогресивний, відповідальний...

Знание языков

Украинский — свободно

Дополнительная информация

Мене звати Віталій Шумський, мені 30 і я шалено мрію зануритися в хвилі радіомовлення, щоб поділитися своєю енергією через частоти саме Вашої радіостанції!
Обіцяю, що докладу всіх зусиль, аби підкреслити та вдосконалити найкращі якості, як радіоведучий, адже не уявляю свого життя без цієї професії.

Про мої навики, здібності та захмарні перспективи Ви зможете дізнатися більше при зустрічі тет-а-тет. Але вважаю, що я просто зобов'язаний зізнатися в тому, що... дужееее легко знаходжу спільну мову з різними людьми: мене люблять діти, пенсіонери, хіпстери, творча молодь, матусі в декреті, матусі в перспективі (і такі ж татусі), продавці в магазині, спортсмени і навіть співробітники (так-так, таке теж буває!)) І наостанок, мої екстрабонуси:
- Знаю Reaper, 1С, Photoshop, Word, Excel, Google Docs.
- Вмію ефективно організовувати день. Не люблю витрачати час даремно
- Рівень англійської: вільно розумію іноземців, вони розуміють мене. Вільно розмовляю українською, що НЕ дивно. Знаю 4 слова французською і 2 німецькою (не враховуючи цифр)
- знаю на пам'ять пісню: "Киць-киць-киць, киця..."
- роблю жим лежачи на груди 175кг
- вмію стріляти в качок з "піштолєта" (Спокійно! Стріляльки з 8-бітних приставок).
Сподіваюся, додаткова інформація була для Вас мега важливою)) Бо для мене - так точно!) Ну що ж, спробуємо поШУМіти разом?

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Ведуча телепроєкту
60000 грн, Львов, Киев, Одесса

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: