Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 6 декабря 2022 Файл

Тетяна

Социальный работник

Город:
Житомир

Контактная информация

Соискатель указал телефон.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

ТЕТЯНА ІСКОРОСТЕНСЬКА
Дата народження: 14.08.1977 р.
Місце проживання: м. Житомир
Контактна інформація:
Тел: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Тел: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
E-mail: formattv77@gmail. com
Сторінка у Facebook:
https HYPERLINK "[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация») HYPERLINK "[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация») HYPERLINK "[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация») HYPERLINK "[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация») HYPERLINK "[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация») HYPERLINK "[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация») HYPERLINK "[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация») HYPERLINK "[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация») HYPERLINK "[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация») HYPERLINK "[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация») HYPERLINK "[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация») HYPERLINK "[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация») HYPERLINK "[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

ОСВІТА: у 2002 році закінчила Житомирський державний університет ім. І. Франка. Отримала повну вищу освіту за спеціальністю "Педагогіка і методика середньої освіти. Українська мова та література"
ДОСВІД РОБОТИ НА ТЕЛЕБАЧЕННІ
Редакторка та ведуча інформаційно-розважального ранкового ток-шоу "Ранок на каналі Житомир" та інформаційно-аналітичної програми "Сьогодні. Головне" на каналі «Суспільне Житомир».
Завдання:
написання сюжетів інформаційно-розважального напрямку;
Монтаж відзнятого відео (рубрики, сюжети, опитування) в Adobe Premiere Pro 2017;
Зйомка та монтаж відео на смартфон у програмах Camera FV-5; Kinemaster;
Написання сценарію для ранкового інформаційно-розважального ток-шоу;
Написання сценарію для зйомки рубрик на ранкові ефіри;
Вивчення тем та потреб громади для формування блоку із гостями на прямі ефіри;
Пошук гостей для телевізійних ефірів, вибір тем для обговорення;
Систематичне ведення ранкових прямих ефірів із прямими відео включеннями із різних регіонів України;(тривалість ранкового ефіру складає 2 години)
досвід ведення вечірніх програм; новинних випусків;
викладення відео на сайт каналу UA: Житомир, сторінку каналу UA: Житомир на Facebook та YouTube;
Досягнення:
Успішно опанувала процесом реформ та нових завдань у зв’язку з реорганізацією та ребрендингом телерадіокомпанії Житомирського обласного телебачення у філію суспільного телебачення (було звільнено більше 40% працівників з приходом нового керівництва);
Вільно тримаю себе в кадрі та можу провести бесіду на будь-яку запропоновану тему для обговорення;
Пишу сценарії, сюжети як для новин, так і для розважального контенту;
Вмію монтувати як програми, так і сюжети

ПРИКЛАДИ РОБОТИ ТЕЛЕ І РАДІОВЕДУЧОЇ
Промо - ролик «Ранок на каналі Житомир» [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Інтерв’ю з мамологом- онкологом Ярославом Сущенком https://youtu.be/5xUji2Zsno8
Інтерв’ю з Анастасією Коханчук керівницею Федерації забігів з перешкодами України в Житомирській області https://youtu.be/KPyRpYL6vy4
Ведення радіоефірів:
https://www.youtube.com/watch?v=-zFfxdtWfrk
https://www.youtube.com/watch?v=WQaPf5lfKIA

Керівництву Благодійної організації "Благодійного фонду "Рокада"
Мотиваційний лист
Дякую, що приділяєте мені увагу. Я, Тетяна Іскоростенська, маю десятирічний досвід роботи у теле і радіожурналістиці. Самореалізацію бачу у можливості допомогати людям, адже це мотивує і наповнює життя сенсом та радістю.
Дізналась про вакансію: старший соціальний працівник у Благодійному Фонді "Рокада", ознайомилась із напрямком діяльності (соціальна, психологічна, благодійна та юридична допомога тим, хто вимушено залишив дім) зрозуміла, що хотіла б стати частиною благородної команди однодумців та професіоналів. Хотіла би впевнено діяти та прагнути результату у роботі Благодійного фонду "Рокада".
Повномасштабна війна, яку розв'язала держава-терорист росія, несе великі людські втрати: українці втрачають рідних, лишаються без домівок, без бажання жити і боротися далі. Зараз, як ніколи, потрібно консолідувати сили для психологічного, соціального, юридичного супроводу внутрішньо переміщених осіб. Особливої уваги потребують діти та літні люди. Метою є створити для переселенців найбільш комфортне для життя середовище, де б люди, що втратили так багато, відчули тепло, турботу, щире піклування про них. Адже для України, як для держави, найціннішими є - її люди.
Мала досвід роботи із представниками громад області, коли вела прямі ефіри на каналі Суспільне Житомир в інформаційно-аналітичній програмі: "Сьогодні. Головне". Долучалася до висвітлення соціальних, медичних, освітніх, юридичних, та культурних тем. Працювала в новинній редакції "Ньюзрум", де кожного дня створювала відеосюжети для Новин, писала статті для сайту, а також надавала фото із місця зйомки.
Була би дуже рада стати частиною великого цілого: Благодійного фонду "Рокада" аби разом творити добрі справи заради України, заради Перемоги!
У єдності - наша сила! З повагою Тетяна Іскоростенська.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: