Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 9 декабря 2022 PRO

Андрій

Консультант роботи з клієнтами, 35 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
49 лет
Город:
Кривой Рог

Контактная информация

Соискатель указал телефон, эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Начальник відділу

с 05.1993 по 11.2015 (22 года 6 месяцев)
Центрально-Міський РВ КМУ ГУМВС України в Дніпропетровський області, Кривий Ріг (Охорона, безпека, оборона)

Служба в ОВС УКРАЇНИ : з травня 1993р. по листопад 2015 р. В цей період працював на посадах міліціонера патрульно-постової служби міліції(ППСМ) , командира відділення ППСМ, командира взводу ППСМ, інспектора з професійної підготовки працівників патрульної служби міліції, оперуповноваженого відділення по боротьбі з незаконним обігом наркотиків(ВБНОН), оперуповноваженого /старшого оперуповноваженого карного розшуку (КР), начальника ВБНОН, начальника ВКР, заступника начальника районного відділу внутрішніх справ, начальника кримінальної міліції районного відділу, начальника Центрально - Міського районного відділу Криворізького міського управління Головного Управління внутрішніх справ МВС України в Дніпропетровський області ( на цій посаді з жовтня 2008 року по жовтень 2014 року.). Потім участь у бойових діях в зоні АТО в період з жовтня 2014 року по 01 листопада 2015 року у складі Окремого батальйону міліції спеціального призначення "КРИВБАС" МВС УКРАЇНИ на посаді командира розвідувального взводу, помічника командира батальйону з розвідки, планування та проведення спеціальних протидиверсійних операцій.
Спеціальне звання : ПОЛКОВНИК МІЛІЦІЇ.
З 01 листопада 2015 року звільнений з ОВС УКРАЇНИ на пенсію за вислугою років.
У ЦИВІЛЬНОМУ ЖИТТІ, знаходячись на пенсії працював в агентстві нерухомості "ЮНІТАЛ" (м. КРИВИЙ РІГ, в. Героїв АТО 65.) в період з січня 2016 по січень 2022р., на посадах рієлтора, начальника відділу оренди жилої та комерційної нерухомості.

ТАКОЖ, під час повномасштабного вторгнення росії приймав участь у бойових діях (був добровільно мобілізований до лав ЗСУ) з 28.02.2022 по 03.06.2022 року у складі 17й ОТБР., Механізований батальон. (Участь в бойових діях на території Луганської та Донецької області.

Образование

Дніпропетровський Державний університет ВНУТРІШНІХ СПРАВ МВС УКРАЇНИ

Правоохоронна діяльність, Дніпро
Высшее, с 2004 по 2007 (3 года)

Спеціаліст з правоохоронної діяльності органів внутрішніх справ МВС УКРАЇНИ, напрямок - оперативно-розшукова діяльність, підрозділи кримінальної міліції.

Дополнительное образование и сертификаты

Місія ЮНЕСКО, Курси з питань взаємодії ОВС з засобами масової інформації та громадськістю

2010, 6місяців

Знания и навыки

MS Excel MS Word Користувач Internet

Знание языков

Английский — средний

Дополнительная информация

На добровільних безоплатних ЗАСАДАХ періодично в період з січня 2016 по лютий 2022 займався волонтерської діяльністю для воїнів АТО /ООС.
В період з липня 2022 по листопад 2022 на добровільних безоплатних засадах займався видачею продуктових наборів для ВПО від міжнародного фонду WORLD KITCHEN CENTER, за адресою м. Кривий Ріг, в. Героїв АТО 65, Агенство нерухомості "ЮНІТАЛ".

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: