Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 2 января 2023 Файл

Игор

Менеджер з продажу

Возраст:
59 лет
Город проживания:
Одесса
Готов работать:
Вознесенск

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

Резюме
Резюме
Козаков Ігор Іванович
Народився 13 квітня 1965 року у м. Вознесенську, Миколаївській області.
Закінчив середню школу №2 м. Вознесенська у 1982 р., а також музичну школу у 1980 р.
Після закінчення школи працював музикантом до призову до армії.
З 1983 р. – служив у радянській армії (Центральна група військ) у Чехословаччині, і закінчив службу у 1985 р. на посаді начальника радіостанції середньої потужності та у званні молодшого сержанта.
З липня 1985 р. працював у міському відділенні зв'язку на посаді інженера у вересні 1985 р. (звільнився за власним бажанням)
З вересня 1985 р. по травень 1987 р. працював начальником трансформаторної ділянки у ЛТП (звільнився за власним бажанням)
У вересні 1987 р. вступив на навчання до Ленінградського обліково-кредитного технікуму за спеціальністю: технік-електромеханік.
У травні 1990 р. закінчив навчання та отримав відповідний диплом спеціаліста.
З червня 1990 р. працював інженером у міському ощадбанку по обслуговуванню рахунково-електронної техніки. Звільнився за власним бажанням у жовтні 1990 р.
З листопада 1990 р. по травень 1991 р. працював інженером-програмістом у районному відділі статистики. (звільнився за власним бажанням)
З травня 1991 р. займався підприємницькою діяльністю, створив перше у місті мале молодіжне підприємство «Сталкер», яке займалося випуском будівельної техніки, але 1992 р. мені запропонували зайнятися питаннями телемовлення комерційних каналів і у вересні 1992 р. я створив і став засновником ТОВ «Імідж», яке займалося питаннями ЗМІ, а також був директором студії місцевого телебачення.
Після розбіжності із засновниками, я залишив роботу в компанії та зайнявся фермерською роботою.
З 1993 по 1996 був фермером, але познайомився з американським представником (волонтером) Корпусу Миру і в 1996 закінчивши фермерську роботу, написав проект створення фермерського кооперативу «Міліфера», який спеціалізувався на наданні інформаційних послуг фермерським господарствам.
У 1996 р. було отримано гранд від американського фонду «Євразія» для створення кооперативу у вигляді 18500 американських доларів, які були освоєні нами протягом року, а також отримував від організації Каунтерпарт (Counterpart International) матеріальну допомогу для соціальної підтримки фермерських господарств.
З 1987 по 1999 р. фермерський кооператив переформувався в ТОВ «Крокус», де я особисто був засновником і займався питаннями зв'язку та інформації. У 1998 році на базі підприємства я створив власні комп’ютерні курси.
З 1999 р. я залишив ТОВ "КРОКУС" і став приватним підприємцем, організувавши комп'ютерні курси та вів учбову діяльність до листопада 2006 р. Всі хто закінчив мої комп’ютерні курси отримували міжнародний сертифікат користувача ОС "Windows 98" та ПП "Microsoft Office 97", тим самим, були єдині в Україні, які мали такий досвід і учбову систему, яка відповідала міжнародним стандартам. Всього було навчено біля 800 осіб.
З листопада 2006 р. я працював у ТОВ «Арсенал» менеджером з продажу. Основною моєю діяльністю, були прямі продажі покрівельних матеріалів (60%), рештою, я займався телефонними продажами а також приймав клієнтів в офісі компанії. Маю свою клієнтську базу (понад 600 осіб та понад 100 компаній). Після реорганізації компанії 2012 року в «Арсенал-Центр» мене не влаштовувала заробітна плата 1500 грн., (до цього я заробляв близько 3 000 грн.) я пішов за власним бажанням до іншої приватної компанії з перспективнішою в оплаті своєї праці роботою, в тому ж напрямку.
З 2012 по 2018 рік я працював в ФОП "БудСервіс" менеджером з продажу покрівельних матеріалів.
З 2019 року офіційно не працюю, але займаюся будівельним бізнесом за договором.
Маю транспорт (легковий автомобіль).
Про себе:
На протязі всієї трудової діяльності мене вважали як творчу та комунікабельну людину, здатну насамперед до аналітичного мислення. Швидко навчаюсь, а також здатний до самонавчання. Користуюся довірою і ціную чесність та відкритість. До алкоголю байдужий і не вживаю. Знання комп'ютера на найвищому рівні.
Зараз шукаю роботу та готовий до серйозних ділових пропозицій.
Маю великий досвід керування автомобілем категорії В, В1, С, С1 понад 15 років. Без аварій. Обережний та відповідальний. Завжди піддержую авто в гарному технічному стані та чистоті.
Хобі. Пишу самостійно музику в DAW "FLStudio" з 2015 року. Маю невеликі продажі своїх робіт у різноманітних стоках, а також одержую роялті від багатьох радіо та телевізійних компаній. Мої музичні напрямки це: легка оркестрова музика та джаз (Smutch).
Мешкаю за пропискою: Україна. Миколаївська область. місто Вознесенськ, вул. Лісова, 10.
Переїздив до міста Одеса для пошуку роботи у листопаді 2022 року.
Зараз мешкаю за адресою: пров. Нечепуренко 14/30 (Центр)

E-mail: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Viber: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Facebook: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Telegram: https://t.me/IgorKozakov65
Instagram: kozakov_igor

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Спеціаліст з продажу
Вознесенск

Специалист по продажам
Вознесенск

Менеджер з продажу
18000 грн, Вознесенск

Менеджер з продажу
8000 грн, Вознесенск, Удаленно

Менеджер з продажу
Вознесенск

Спеціаліст з продажу
Вознесенск

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: