Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 25 апреля 2023 Файл

Ярослав

Менеджер з продажу нерухомості

Возраст:
42 года
Город:
Ивано-Франковск

Контактная информация

Соискатель указал телефон.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

Третяк Ярослав Богданович

Менеджер із продажу

Контактна інформація:
тел. [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
e-mail: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

Додаткова інформація:
Вік - 40 років
Сімейний стан –одружений, дітей немає
Наявність закордонного паспорту, водійські права категорії «В»

Досвід роботи:

Січень 2021 рр. – по теперішній час, електромеханік з ліфтів ТОВ « Станіславська ліфтова компанія» : ремонт та обслуговування ліфтів, ведення журналів обліку ремонтів , розробка технічної документації, проведення інструктажів та перевірки знань з охорони праці персоналом, складання кошторисів та дефектних актів для проведення ремонтних робіт, проведення переговорів з постачальниками запчастин та матеріалів, контроль якості замовленої продукції

Вересень 2017 рр. – Грудень 2020рр. менеджер із продажу електроінструментів ФОП: прийом товару, розпакування товару, перевірка маркування, підготовка робочого місця до роботи, розміщення товару, оформлення вітрин (товарна лінійка), перевірка наявності торгових та робочих документів, цінників та правильність їх заповнення, підтримка чистоти і порядку на торговій точці, контроль за відповідністю цін у прайс-листах і цінах на товар, обслуговування покупців, упаковка і видання оплаченого товару або замовлення на доставку товару покупцеві, проведення переписів та облік залишків у встановленому керівництвом порядку.
Жовтень 2016 – Серпень 2017 рр. директор ТОВ «АРГАН» : складання планів продажів та контроль їх виконання, ведення фінансово-господарської діяльності;контроль дебіторської заборгованості; підбір, навчання, атестація персоналу, розробка системи мотивації; проведення переговорів з ключовими клієнтами, формування команди, робота з податковими, пожежними органами, сес, вирішення оперативних питань, аналіз структур продажів і якості обслуговування клієнтів, визначення розмірів скидок,формування асортименту та роздрібних цін, організація та управління роботою персоналу , стратегічне планування розвитку , робота з персоналом: проведення інтерв'ю, складання графіків роботи та графіків відпустки, контроль за виконанням функціональних обов'язків та інструкцій персоналом, проведення атестацій, контроль за дотриманням стандартів обслуговування клієнтів, перевірка касової дисципліни, проведення інвентаризації, ведення документації, складання та відсилання звітів.
Лютий 2008 - Жовтень 2016 рр. інженер ДТГО «Львівська залізниця» ВП «Івано-Франківська дистанція електропостачання»: розробка річних планів капітальних та поточних ремонтів, складання дефектних актів та кошторисів на ремонтні роботи, проведення вхідного контролю якості продукції, технологічних карт, розробка та видача технічних умов, складання місячних,квартальних та річних звітів, технічної документації, проведення інвентаризації основних засобів, розрахунок та подання звітності податку на землю, розробка документації та ведення звітності по екології , ведення документації та проведенням іспитів з підвищення кваліфікаційних розрядів електромонтерів та електромеханіків, ведення документації з раціоналізаторської діяльності, контроль за підготовкою на підприємстві до осінньо-зимового періоду, здійснення перереєстрації будівель та споруд, земельних ділянок у відповідних державних органах; постійна участь у нарадах, семінарах, комісіях , часті поїздки у відрядження.
Листопад 2005 – Жовтень 2007 рр. Військова частина А1349
Військова служба за контрактом

Освіта:

2000-2005 рр. – навчання в Прикарпатському національному університеті ім. Василя Стефаника;
Спеціальність: «Історія»;

1996–2000 рр. – навчання в коледжі електронних приладів ІФНТУНГу;
Спеціальність: «Конструювання, виробництво і технічне обслуговування виробів електронної техніки».
Спеціальні знання та навики
Досвідчений користувач: пакет MS Office, Internet.
Українська мова-рідна, російська мова-вільно, англійска – базовий рівень.
Особисті риси характеру: активність, чесність, порядність, наполегливість, пунктуальність, комунікабельність, ввічливість, високий рівень особистої відповідальності, вміння працювати в команді, добре розвинене почуття гумору.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категориях

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: