Сайт поиска работы №1 в Украине
Резюме от 27 декабря 2022 Файл
Анна
Химик-аналитик
- Город:
- Южный
Контактная информация
Соискатель указал телефон.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/9218853
Загруженный файл
Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.
Особисті дані
ПІБ: Котова Ганна Олександрівна
Адреса: Одеська обл., м. Южне, проспект Миру, буд. 23, кв. 55
Номер телефону: [открыть контакты ](см. выше в блоке «контактная информация»)
Email: [открыть контакты ](см. выше в блоке «контактная информация»)
Дата народження: 23.07.1999
Досвід роботи
Без досвіду роботи. Під час навчання проходила двотижневу практику у лабораторії ТОВ «Risoil».
Освіта і кваліфікації
Бакалавр
ОНТУ, Одеса
Ступінь «Бакалавр» за спеціальністю 181 «Харчові технології» була здо-
бута в Одеському національному технологічному університеті (до цього Вер. 2017 – Чер. 2021
Одеська національна академія харчових технологій) на кафедрі харчової хі-
мії та експертизи за освітньо-професійною програмою «Технологічна екс-
пертиза та безпека харчової продукції».
Магістр
ОНТУ, Одеса
Ступінь «Магістр» за спеціальністю 181 «Харчові технології» була здобута
в Одеському національному технологічному університеті (до цього Оде- Вер. 2021 – Гру. 2022
ська національна академія харчових технологій) на кафедрі харчової хімії
та експертизи за освітньо-професійною програмою «Технологічна експер-
тиза та безпека харчової продукції».
Навички
Володіння Word на робочому рівні.
Особисті якості
Здатність швидко навчатися новому, старанність, порядність, уважність, відсутність шкідливих зви-
чок, дружелюбність.
ПІБ: Котова Ганна Олександрівна
Адреса: Одеська обл., м. Южне, проспект Миру, буд. 23, кв. 55
Номер телефону: [
Email: [
Дата народження: 23.07.1999
Досвід роботи
Без досвіду роботи. Під час навчання проходила двотижневу практику у лабораторії ТОВ «Risoil».
Освіта і кваліфікації
Бакалавр
ОНТУ, Одеса
Ступінь «Бакалавр» за спеціальністю 181 «Харчові технології» була здо-
бута в Одеському національному технологічному університеті (до цього Вер. 2017 – Чер. 2021
Одеська національна академія харчових технологій) на кафедрі харчової хі-
мії та експертизи за освітньо-професійною програмою «Технологічна екс-
пертиза та безпека харчової продукції».
Магістр
ОНТУ, Одеса
Ступінь «Магістр» за спеціальністю 181 «Харчові технології» була здобута
в Одеському національному технологічному університеті (до цього Оде- Вер. 2021 – Гру. 2022
ська національна академія харчових технологій) на кафедрі харчової хімії
та експертизи за освітньо-професійною програмою «Технологічна експер-
тиза та безпека харчової продукції».
Навички
Володіння Word на робочому рівні.
Особисті якості
Здатність швидко навчатися новому, старанність, порядність, уважність, відсутність шкідливих зви-
чок, дружелюбність.