Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
  • Файл

Юрій

Фахівець з економічної безпеки

Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

РЕЗЮМЕ

Прізвище, ім’я, по батькові: Середюк Юрій Олексійович
Дата та місце народження: 09 травня 1970, м. Київ.
Адреса: м. Київ, вул. М. Цвєтаєвої,12 кв.159
Сімейний стан: одружений
Телефон: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
e-mail: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Мета:
Отримати посаду, пов’язану з здійсненням законодавчої діяльності підприємства, розробкою та перевіркою на відповідність законодавству та міжнародним договорам України нормативно – правової бази компанії, веденням документації, забезпеченням правової та фінансової безпеки, комунікації на підприємстві.
Освіта:
1997р.- Національний економічний університет, факультет «Бухоблік та аудит», магістр .
2001р.- Національний економічний університет, факультет «Правознавство», спеціаліст
1987р.- середня школа №218 м. Києва.
Досвід роботи:
Після проходження строкової служби з 1990 року та по 2011 рік перебував на різних посадах оперативного працівника, начальника відділу в органах МВС України та податкової служби.
Основний напрямок роботи: розкриття та документування злочинів в економічній сфері і в сфері оподаткування. Відповідав за напрям роботи, пов'язаний з фінансовими установами, захистом інтелектуальної власності та розкриття, документуванням злочинів у сфері інтернету та комп’ютерних технологій. Був задіяний в законодавчій діяльності,
розробці законопроектів, підзаконних нормативно-правових актів в сфері оподаткування та протидії економічних злочинів. Робота із зверненнями громадян, юридичних осіб, депутатських звернень, адвокатських запитів, тощо
2011р.- 2012 р. ПАТ «Альфа-Банк», Головний спеціаліст групи регіонально відділу «Центр» УРБ і РБ блоку «Безпека».
Обов'язки: протидія та документування внутрішнього та зовнішнього шахрайства щодо інтересів та майна банка, консультування з питань економічної безпеки спеціалістів відділення, проведення внутрішніх розслідувань, проведення позапланових та раптових ревізій в відділеннях банку, перевірка POS- точок споживчого кредитування. Перевірка потенційних клієнтів (фіз. та юр. осіб) та майбутніх партнерів банку на предмет платоспроможності та можливості співпраці. Представництво інтересів банку в органах судової влади (суди всіх інстанцій). Ведення претензійно - позивної роботи, представництво інтересів банку у справах про банкрутство, представництва у справах в комітетах кредиторів, ліквідаційних комісій, робота з виконавчою службою.
З 2012 по липень 2016 року ПАТ «ПУМБ» - керівник сектору протидії шахрайству управління операційними ризиками блоку «Управління фінансово – економічної безпеки».
Обов'язки: протидія виникаючим системним ризикам, супровід банківських процесів, моніторинг на предмет виникнення можливих інцидентів як внутрішнього так зовнішнього характеру (шахрайство, недоліки в роботі систем, людський фактор, інше). Здійснення моніторингу нормативно-правових актів, надання правових висновків на Акти перевірок контролюючих, перевіряючих, правоохоронних органів. Проводив перевірку роботи департаменту юридичного забезпечення на предмет зловживань в договірно-правовій роботі, роботі з надання та переоформлення ліцензій і інших видів дозволів. Проводив роботу з державни-ми, контролюючими , правоохоронними органами, органами виконавчої влади та місцевого самоврядування, підготовку доповідей для керівництва з нагальних та пріоритетних питань діяльності банку.
З 2016 по січень 2019 року, як фізична особа – підприємець, здійснював діяльність в сфері переробки сировини.
З грудня 2021 по березень 2022 року – провідний юрисконсульт відділу нормативно-правової роботи Департаменту правового забезпечення АТ « Київводоканал».
Обов`язки: надання правової оцінки сторонам при розгляді скарг з боку споживачів послуг «Київводоканал», підготовка проектів відповідей на звернення громадян, підприємств та організацій, а також на запити правоохоронних органів. Брав участь у вивченні нормативно-правових актів, а також проектів до них в частині, що стосується діяльності водоканалу, з метою виявлення можливих наслідків, які можуть негативно вплинути на діяльність компаніі та надання пропозицій щодо мінімізації таких наслідків.
.
Знання та навички:
Вільно володію українською та російською, ПК на рівні користувача (MS Office Word, Exсel, Access, Power Point), навички роботи с Internet, а також з різними пошуковими системами та інформаційними базами ( Lotus та Outlook, ABC Sirius, WebBank, Andromeda , Qualco та інші), маю посвідчення водія категорії «В», готовий до відряджень.
Додаткові відомості:
комунікабельний, відповідальний, уважний, цілеспрямований, легко навчаюсь, пунктуальний, неконфліктний, готовий працювати в команді.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категориях

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: