Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 23 января 2023 Файл

Личные данные скрыты

Этот соискатель решил скрыть свои личные данные и контакты, но ему можно отправить сообщение или предложить вакансию.

Этот соискатель решил скрыть свои личные данные и контакты. Вы можете связаться с ним со страницы https://www.work.ua/resumes/9241553

Інженер-технолог

Город:
Черкассы

Контактная информация

Соискатель скрыл свои личные данные, но вы сможете отправить ему сообщение или предложить вакансию, если откроете контакты.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

Лось Богдан Андрійович

Основна інформація:
Вік - 30 років
Сімейний стан – неодружений, дітей немає
тел. [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
e-mail: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

Досвід роботи:
Липень 2013 - Жовтень 2016 – ПАТ “Юрія” ТМ “Волошкове поле”, оператор лінії розливу харчових продуктів.
Жовтень 2016 - Серпень 2021 – ТОВ “Юрія-Фарм”, налагоджувальник технологічних установок.
Серпень 2021 - Лютий 2023 ТОВ "Аптів Сервіс Україна", інженер з автоматизованих систем керування виробництвом (спеціальні процеси) IS.

Освіта:
2009 – 2014 р. Київський Національний університет харчових технологій.
Спеціальність: Інженер мнханік фармацевтичного та мікробіологічного обладнання, спеціаліст.

Вміння та навички:
Комп'ютерні навички: MS Office (Word, Excel, PowerPoint, Access, Outlook), KOMPAS 3D, AutoCAD. Досвід роботи у сфері автомотів, брав участь в запуску виробництва виготовлення та в'язання автомобільних джгутів в компанії Aptiv. Відповідав за розробку, впровадження та налаштування виробничих процесів ультразвукового зварювання (ultrasonic welding), систем герметизації (heat shrink, sealing wire bundle, vacuum testing stations), кремпування (UCAB, HPC), закручування (torque systems), тестових візуальних систем (machine vision, NOMUD station). Розробляв необхідну документацію для обладнання, вводив зміни, а також займався розробкою нових систем контролю та відстеження продукції на підприємстві. Відповідав за ведення документообігу на суміжних підприємствах. Також володію профільними знаннями та навичками в електротехніці, програмуванні, розробці та веденні технічної документації, керуванні виробничими процесами.
Маю досвід забезпечення виконання виробничих завдань за обсягами виробництва в повній відповідності до заявленого асортименту та кількості в зміну. Організація виробничих процесів і контроль за дотриманням працівниками технологічних інструкцій. Контроль за своєчасним надходженням сировини, матеріалів та їх якістю в цех, забезпеченням, взаємоузгодженням і ритмічною роботою всіх дільниць цеху протягом зміни. Забезпечення раціонального розміщення робітників на робочих місцях, відповідно до їх кваліфікації, Забезпечення продуктивної праці всіх працівників цеху протягом всієї зміни.

Іноземні мови:
Англійська, рівень знання - Upper Intermediate.

Додаткова інформація:
Ініціативність, комунікабельність, доброзичливість, цілеспрямованість на результат, відповідальність, стресостійкість, енергійність. Наявність закордонного паспорту, водійські права категорії "В".

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: