Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
  • Файл

Тарас

Керівник виробництва

Возраст:
32 года
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

Мілевський Тарас Романович
Дата народження: 06.03.1992;
Електронна пошта: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»);
Мобільний телефон: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»).

Освіта:
Національний університет Біоресурсів та природокористування України:
2008р. – 2013р.
Спеціальність: облік та аудит .

Досвід роботи:
«ПІІ МакДональдз ЛТД Юкрейн»
Жовтень 2013 – Серпень 2023
Серпень 2023 – Керуючий франшизою Doner Market в Київській обл.

Займані посади:
• Працівник закладу – жовтень 2013 р
• Механік – квітень 2014 р
• Інструктор з навчання – травень 2017 р
• Начальник дільниці (відділ іновацій та технологій) – червень 2018 р – вересень 2020
• Керівник відділу іновацій та технологій вересень 2020-серпень 2023рік

• 2023 – керівник ресторанів Doner Market Бровари,Березань,Кагарлик,

Сімейний стан: одружений, дитина від 2 року.

Керівник відділу (відділ іновацій та технологій )
Обов’язки:
• Безпека продукції в ресторані згідно з HACCP
• Контроль безпеки продукції в ресторані(терміни зберігання , температура продукції,товарне сусідство, FIFO).
• Прийом доставки та оформлення відповідних документів.
• Догляд за складськими приміщеннями.
• Комунікація із партнерами (логістика, сервісні компанії): планування та контроль доставки замовлень, вирішення спірних питань щодо виконаної роботи, контроль виконання процедур компанії, перевірка виставлених рахунків.
• Аналіз та контроль дотримання KPI працівниками відділу. Навчання і розвиток професійних знань та вмінь працівників.
• Планування продажів
• Робота із бюджетом відділу: аналіз, планування, контроль витрат та дотримання запланованих показників
• Аналіз внутрішніх процесів та їх оптимізація для пришвидшення обслуговування
• Організація та контроль запуску нових продуктів, забезпечення необхідного обладнання.
• Контроль використання коштів на засоби для догляду за чистотою обладнання, згідно бюджету. Виконання KPI
• Вирішення конфліктних ситуацій з клієнтами
• Робота із відгуками клієнтів: аналіз, контроль комунікацій по відгукам. Формування плану для підвищення показників та контроль їх виконання.
• Забезпечення безперервної роботи обладнання в ресторані
• Співпраця з сервісними компаніями, контроль виконання ТО, заповнення відповідних документів
• Вчасне оформлення та відправка рахунків для оплати в фін відділ.
• Ергономіка дільниць
• Підбір нових працівників, контроль процесу навчання та адаптації


Досягнення:

• За період 2018-2020рр. допоміг в кар’єрному рості трьом працівникам з посади інструктор з навчання на посаду начальника дільниці та двом - з посади працівник ресторану на інструктор з навчання.
• Відкриття нових ресторанів а саме :організація підбору персоналу, навчання працівників та адміністративних помічників стандартів введення бізнесу компанії.
• Забезпечував контроль стандартів та проводив внутрішні перевірки(фін аудит, безпека їжі, безпека.)
• Забезпечив виконання цілей з фінансового звіту: зменшення відходів, за рахунок створення плану дій, оптимізації процесів на кухні та аналізу списання продукції. Зменшення витрат в PNL в статті
• Зменшення витрат на Ops матеріали шляхом навчанням працівників виконання процедур згідно карт ПТО
• Досягнув виконання високих показників в період карантину з кількістю обслугованих авто на драйві з найменшим часом обслуговування в Києві за рахунок оптимізації процесів на дільниці.
• Розробка та введення процедур по сортуванню сміття (поліетилен, пластик, бумага, фритюр, жир)

Курси та тренінги:
" Помічник директора ресторану", "Прийняття ефективних рішень", "Обов’язки лідера", "Робота з гостями", "Мотивація працівників ", "Використання сильних сторін працівників ", "Харчова безпека на зміні", "Безпека на зміні", "Принципи успішного коучингу ", "Підвищення прибутковості", "Виявлення розривів у продуктивності" "Електробезпека", "Пожежна безпека",

Особисті якості:
Швидко адаптуюсь до змін, завжди цікавлюсь новою інформацію, вивчаю та досліджую методи покращення своєї роботи, маю гарні навички роботи в команді, швидко та легко знаходжу спільну мову із новими людьми, залишаюсь врівноваженим у стресових ситуаціях, завжди готовий взяти на себе роль лідера.

Хобі:
Граю в футбол ,гравець районної команди. Цікавлюсь автомобільним світом.
Верстка сайтів.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: